Egy érdekes történet... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy érdekes történet...
4. ejmi
2008. júl. 25. 18:30
Drukkolok Nektek !
3. herczeg83
2008. júl. 25. 17:50
Nagyon Őszinte szívből gratulálok nektek!
2. szecsilla
2008. júl. 25. 17:50
Hát nagyon drukkolok neked, hogy boldog légy, csak egy dologra vigyázz, ne nézd rózsaszínben a világot.
1. lexi018
2008. júl. 25. 17:03
A cikkem egy olyan szerelemről szól, amely hosszú idők után beteljesülni látszik, végre valahára. Sok mindent kiálltunk már egymással, sokat küzdöttünk azért, hogy itt tartsunk, ahol most. Nem tagadom, tény és való, hogy nem volt egyszerű. Sok vitával járt, mind egymás közt, mind a családi is baráti körömben, hisz voltak, akik nagyon nagyon ellenezték ezt a kapcsolatot és azt mondták, semmi értelme, hagyjam az egészet a francba... úgysem lesz ebből semmi, és majd nagyot fogok csalódni. Mindig mondtam nekik, hogy majd meglátjátok, és hogy ez a kettőnk dolga, ne üssétek bele az orrotokat! Aztán telt az idő és ők is belátták, hogy tévedtek és elfogadták ezt a kapcsolatot... én pedig tudom, hogy nagyon jól tettem, hogy kiálltam a szerelmem mellett és jó választás volt, amikor beleszerettem halálosan... :-))
Ugrás a teljes írásra: Egy érdekes történet...
Ugrás a teljes írásra: Egy érdekes történet...
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Folytasd a történetet egy mondattal!
- Leszbikusságom története
- Te elhiszed a Bibliai történeteket?
- Velem történt (érdekes történetek)
- Érdekes tanulókról szóló előadst keresek 8. o.-sok számára évvégére.Kérlek küldjetek el valami vicces történetről szóló szövegkönyvet