Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Hűtlen és gonosz férfiak cikk

Hűtlen és gonosz férfiak


Amikor azt hiszed a legboldogabb vagy, akkor ér az igazi nagy csalódás. Ha elhagynak nagyon fáj, de lassan kihevered, de amikor megtaposnak az a legrosszabb.


Egy fiatal 13 éves lánnyal történt meg az eset. A leány egyik nap sétált hazafele a suliból amikor megpillantott egy fiút, aki a haverokkal a téren álldogált. Odament beszélgetni, a fiú hazakísérte...

Hűtlen és gonosz férfiak

... és mindkettőjükben elindult valami. Néhány találkozás után már elválaszthatatlan szerelem alakult ki köztük. A legboldogabb pár volt a világon amíg a fiú anyja közbe nem lépett. A lány elszökött otthonról, csakhogy a fiúval lehessen. Sokszor azt sem tudták, hol alszanak majd éjszaka, de nem számított csak a szerelmük. A fiú anyja erősen alkoholista volt, és börtönbe juttatta a fiút. Összesen egy évet ült. A lány kitartó volt és megvárta őt. Minden tárgyaláson ott volt, mindig járt beszélőre és küldte a csomagokat. Amikor a fiú szabadult ismét együtt éltek de már nem olyan boldogan, hisz nagyon sok megpróbáltatáson mentek keresztűl. A lány már teljesen felnőtt lélekké változott, hisz a tárgyalások nem kislánynak valóak. Ezután meg kellett küzdeni a fiú családjával, elviselni a szitkozódásokat és a lánynak még a saját családjával is harcolnia kelett hogy a fiút elfogadják. a Lány 18 éves lett és végre a szülei beleegyeztek, hogy a fiú hozzájuk költözzön. Beíratták a fiút egy iskolába, hogy legyen valamilyen szakmálya, felruházák, hisz egy gatyája sem volt, sikerült elintézni és jogosítványa is lett, és a család még vett neki egy autót is aminek igaz a részleteit a fiú fizette, de a család nélkül nem sikerült volna hitelt felvennie.

Eltelt egy év ami újabb tárgyalásokból állt, a börtön után, jött a pénzbírság és a fiú alkoholista anyja még mindig nem szállt le róluk. Állandóan azon mesterkedett, hogy szétválassza őket. De a lány szerelme erősebb volt és mindent megtett, hogy a fiú legyen a világon a legboldogabb. A lány 19 éves lett és kiderült, hogy kisbabát vár. A fiú nagyon boldog volt, és megkérte a lány kezét, szerette volna ha igazi család lennének. Az esküvő után nem sokkal megszületett a pici fiú és igazán boldogan éltek.

Azonban amikor a kisfiú 1 1/2 éves lett úgy döntöttek, hogy a saját lábukra állnak és elköltöztek egy albérletbe. Ekkor kezdődtek a problémák. A fiú zűrös múltja nem nyugodott és kísérteni kezdte őket. A fiú egyre ritkábban járt haza időben. Állandóank ivott és játékgépezett. Ha a fia sírt megrázta és üvöltözött vele, hogy hadja abba, mert nem tud miatta aludni.

A lány még mindig bírta és hiába veszekedett nem ért vele semmit.

Egy napon azonban amikor elmentek a lány testvérének az esküvőjére akkor igazi katasztrófa történt. A fiú tönkretette a lány testvérének az esküvőjét. A lány még ezt is megbocsátotta neki, és azt mondta ha kell elhagyja a saját családját mégegyszer, csak ők 3-an boldogok legyenek.

A fiú a fia 2 születésnapján se ment haza, inkább ivott valahol. Egy kora őszi napon a lány arra lett figyelmes, hogy a fiú otthon nagyon készülődik szépítkezik. Kiderült, hogy viszonya van egy kocsmában pultos másik nővel. Ez a másik nő a fiúnál 5 évvel idősebb és van 2 nagy gyereke.

Hát ekkor elhagyta az a lányt aki kihozta őt a rossz körülmények közül, aki ápolta, védte, szerette, akár az életét és családját is odaadta volna, csakhogy boldogok legyenek.

A fiú odaköltözött a másik lányhoz. A lány visszament a szüleihez. A fiú ezután amikor részeg volt még zaklatta sokszor a lányt, hogy bocsásson meg neki, és még vissza fog jönni hozzá. A lány hitt neki hisz szerette, de mindig csalódnia kellett. Mire végre megnyugodott volna, akkor mindig jött a fiú és szerelmet valott. A lány nem tudta magát túltenni a dolgon.

Egyszer aztán amikor a lány már teljesen idegileg kiborúl és eljönni látszott a válóper napja, akkor a fiú szin józanúl beállított és azt mondta nem bírja tovább őt szereti és soha többé nem hadja el őket. A fiú viszaköltözött a lány szüleihez és délután megkérte a lányt, hogy menjenek el a kocsmába a másik nőhöz, mert az tartozik neki 18 000 forintel. El is mentek, bár a lány nem akarta, de szerette a fiút és elment vele. A másik nő kidobatta a fiút a kocsmából, rendőrt hívott rá meg verő embereket és megvádolta, hogy a fiú meg akarta lopni. Ezen az estén a fiút nagyon összeverték és a rendőrségen kötött ki. A lány ment vele. Megvárta. Délután 4-től hajnal fél egyig voltak a rndőrségen Pont a lány 22. születésnapja volt. A fiút elengedték és hazamentek. A kisgyermekük nagyon boldog volt, hisz rég nem látta apát és anyát együt. Le sem lehetett vakarni róluk. Minden jól ment de mindenki tudja hogy minden csoda 3 napig tart.

Pont 3 nap múlva a fiú kapott a másik nőtöl egy sms-t hogy nagyon szereti és sajnálja, hogy így kelett rájönnie hogy mennyire fontos a számára. A fiúnak se kellett több, felöltözött és visszament a kocsmapiltoshoz, újból magára hagyva az ő kicsi családját. A lány és a kisgyerek teljesen összeomlottak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. A lelkük nem tudna több csalódást elviselni.


Tanulság: Kutyából nem lesz szalonna. Az ember múltja soha nem feledhető és nem változtatható meg, csak ideig óráig.
Írta: 279430c980, 2007. július 5. 15:27
Fórumozz a témáról: Hűtlen és gonosz férfiak fórum (eddig 42 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook