Egy 3 éves gyermek tudja mi lehet a szédülés? (beszélgetés)
Az enyém elkezd pörögni és közli,h szédül..3éves.
Én ebből arra következtetek,hogy tudja mit jelent
Meg például az én lányom arra is képes, hogy hapcizást imitáljon látványosan, miközbe nem is tüsszentett, csak színészkedik. :D
Én nagyon allergiás vagyok gyakran tüsszögök, engem utánoz.
Szóval ilyen is előfordulhat, látszik az ha igazi az amit csinál, vagy csak előadás, 3 évesen nagy színésznők, hát még később. :))
Nekem volt gyerekkoromban szédülés, már nem emlékszem, hogy pontosan mennyi idős voltam, de iszonyatosan szédültem. Annyira, hogy a szemem is forgott és olyan rossz volt, hogy sírtam nagyon :( Ez a rossz élmény nagyon megmaradt bennem... orvoshoz mentünk és injekciót kaptam.
Én is nagyon rossz evő voltam akkor és mint kiderült nagyon vérszegény :(
Az én lányom is 3 éves, gyakran mond olyan dolgokat amiket tőlünk is hall, pl fáj a fejem, fáj a hasam, vagy épp jajjajj bibis, közbe sehol semmi, csak színészkedik látványosan.
Ha valóban rosszul lenne, akkor látnád, hogy elesik, elszédül és kifekszik vagy pl neki megy valaminek ügyetlenül, akkor valóban szédülhet.
Meg ha 1-1 ilyet többször hall a környezetébe, ő is előadhatja, mutogatva, közben csak azt akarja kimutatni, hogy ő ezt megtanulta, vagy figyelmet akar. :)
Ha ilyen van a külső jeleket figyeld, ami utal arra, amikor valaki szédeleg, ájulna, olyankor nem fog boldogan jó kedvűen futkározni, ugrálni az tuti.
Miért? Cukorbeteg?
Ha nem, akkor indokolatlan, hogy leessen a cukra.
Eszik, iszik rendesen?
En kisfiam 3 es fel. O akkor kezdte el mondogatni,mikor nalunk volt anyukam es szinte mindennap elmta, mennyire szedul. Aztan a kisfiam is razenditett: "most nem fogom elpakolni a jatekaimat,mert annyira szedulok..."
Szval, nalunk nem komoly :)
Kerdezd ki reszeletesebben, hgy mit erez meg vagy felhivnam a gyerekdokit,mit kell ilyenkor figyelni...
Remelhetoleg, csak megtetszett neki es azert hasznalja.
További ajánlott fórumok:
- Mik lehetnek a szédülés okai?
- Tudja valaki, hol lehet igazi gyermekgitárt venni (hangszerbolton kívül)?
- Tudja valaki maximum hány forint SZJA kedvezményt lehet igényelni két gyermek után?
- Tudja valaki, hogy hol lehet Miskolcon Falcon gyermekcipőt venni?
- Tudja valaki hol lehet "Szamoskölyök" cipőt vásárolni, a Lurkók gyermekcipőbolton kívül?
- Ki tudja hol lehet csecsemő- és gyermekápoló képzésre jelentkezni Pest megyében?