Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Édesburgonya-leves recept

Édesburgonya-leves recept

Az Édesburgonya-leves hozzávalói:
50 dkg édesburgonya kockákra vágva
1 evőkanál kókuszzsír
1 dl tejszín

reszelt szerecsendió


Az Édesburgonya-leves elkészítési módja:
Az édesburgonyát a kókuszzsíron kissé megpirítom, majd annyi vízzel felöntöm, amennyi ellepi. (Ha van zöldségalap-levünk, azzal még jobb.) Sózom, puhára főzöm. Botmixerrel pépesítem, hozzáadom a tejszínt, s szerecsendióval fűszerezem.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Édesburgonya-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook