Milyen edénykészletet érdemes venni 40 ezer Ft összeghatárig? (beszélgetés)
Szép reggelt!
Végül is rendeltem tefal készletet , remélem h jó lesz.
Tefal, anyukámnak most vettem belőle egy nagyobb szettet, nem rossz. Azt hiszem Duetto-t és az outletükbe, de a honlapjukon is mindig van akció.
Persze meg kell nézni az összeállítást, hogy neked mire és mekkorára van szükséged. Jellemzően darabokban drágábbra jön ki.
De minőségen nem szabad spórolni, inkább kevesebb, de jó minőségű legyen hisz az ételedet fogod benne készíteni.
Fontos: mérd le a legnagyobb platnid átmérőjét, és vigyázz h. ne legyen a készletben annál nagyobb fazék.
Amúgy ezek az ikeásak borzasztó egyszerűek, de épp ezért kb. örök darabok. Nekem 2db kb. 20 éves ikea 365-ös fazekam van, még a férjem agglegény lakásáról hozta. Azért nem lett soha szép egységes készletem, mert ez a 2 fazék adott volt. De már nem is bánom. 5 fős családnak simán elfőzicskélek azzal ami van.
Milyen tűzhelyre keresel?
Lehet, hogy jobb darabonként megvenni.
A készletben nem biztos, hogy olyan méretű edények vannak, amikre szükséged van.
Berlinger még egy!
De elég kicsi készletet kapsz ennyiért.
Évek óta használom a Berlinger edényeket. Szépek és jók!
Arra figyelj, ha ilyet veszel, hogy van amelyik nem mosható mosogatógépbe.
Sajnos az enyém pont ilyen:(
Ja, és érdemes megnézni piacon, mert ott sokkal olcsóbb.
A X, kerületben a Sárkány centerben van egy orsz akcentusos nő. Nála jó árban szokott lenni!
És még valami:
A Pepcóban is vettem edényeket és azok is vannak olyan jók, mint a berlinger!
Csak ott nincs készlet és nincs nagy választék.
Pl. Berlinger Haus BH/6152, Berlinger Haus BH 6150, Berghom Line BL 1342, Tefal Duetto+, stb.
Írd be a gugliba is hogy minőségi edénykészlet hátha kiad még valamit.
40.000 ft om van edénykészletre
Tudtok ajánlani ami jó minőség?