Éberség kávé nélkül, de hogyan? (beszélgetés)
Én régebben szedtem folyamatosan, olyan 3 éve azt hiszem az előző munkahelyemen, mert csak így bírtam talpon maradni 10-12 órákat. Akkor 7 hónapig szedtem. És fogyóztam mellette. Almaecet kapszulát is szedtem mellette.
Most pár napja kezdtem el újra szedni, mert megint pörgős munkát kaptam. Kell az energia :D
Viszont én hasmenéssel küzdöttem eleinte, ezért szedem esténként. Mivel már tapasztalt vagyok ezen a téren, így tudom, hogy reggel nem szabad bevennem, mert akkor délelőtt fáj a hasam :D
Nem tudom, hogy írta-e valaki, de próbáld ki a zöld teát.
Én mondjuk reggel kávét iszok, jó sok tejjel, mert szeretem szürcsölgetni, de ha délután is kóma lennék, akkor zöld tea. Mindig felébreszt.
Azért kezdtek tőle enni, mert elbillen a szervezetben a Mg és a B6 vitamin egyensúlya és kompenzálni akar a szervezet.
Komplex vitaminban van Mg és B6 is és minden más, amire szükségünk van...
Is-is :)
Egy irodában melózom, mellette levelezőn egyetemista vagyok, mellette van 2 gyerekem is :) Szóval elég komplex vagyok. Mikor egyszer láttam a tv-ben a reklámot, hogy anyuka kiabál a gyerekkel a matek miatt, na akkor gondoltam ez kell nekem XD 2X futottam neki a szedésének, de mindkétszer óriási zaba lett belőle :(
Te mióta szeded?
Milyen munkát végzel? Vagy tanulsz még?
Nekem mondjuk a szellemi munkámhoz igen hasznos. De ha ennyire megjön az étvágyam, akkor én is lemondok róla :DDDD
Nekem anélkül is kell ennem :DDD De este veszek be egy szemet, aztán lefekszek aludni. Munka közben délelőtt nincs idő úgy enni, aztán itthon meg ebéd után már semmi mást, csak gyümölcsöt vagy turmixot. Az meg telít.
Tesóm is forgalmazza azokat a karkötőket. Állítólag jók. Mondjuk nekem még nincs, de majd én is szeretnék egyet.
MagneB6-ot én is szedtem, de 1-2 hét után annyira kellett miatta ennem, hogy inkább abbahagytam :) Pedig biztos jó lett volna.
Ginsenget is szedtem, meg ilyesmi, de velem az a nagy baj, hogy egy idő után elfelejtem bevenni a tabikat :)
Úgyhogy marad a kávé, és a múlt héten vettem egy sbs forza balance karkötőt :)
Én szedem a MagneB6-ot. Nekem az segít. Pörgök tőle, tele vagyok energiával(vagyis voltam, de most megint elkezdtem szedni). Olyan 3-4 nap után kezdtem el érezni a hatást.
Néha megiszok 1 energia italt is, de ha sűrűn iszok, akkor rászokok és feltétlenül innom kell úgy érzem. Ám ha kimarad, akkor fáj a fejem és egyfolytában azon jár az eszem, hogy úgy innék egyet. Tehát ezt én sem ajánlom.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Csak úgy lehet családom, ha szülök. De pár nélkül hogyan?
- Hogyan tudom érvényesíteni az akaratomat hiszti és kiborulás nélkül?
- Atkins - Kávé nélkül?