Dunaharaszti lakosok (beszélgetés)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Nagyon szomorú idő van. Remélem később kisüt majd a nap. Az a baj, hogy páromnak nagyon kevés név tetszik. Most a Letícia van Reflektorfényben, de a szülők meg sem tudják jegyezni, így még nem tudom mi lesz.
hogy telt az ünnep? Volt sok locsolótok?
Nekem még a Lea is nagyon tetszett, egy filmben hívtak így egy csajt, de mindenki lehurrogott, hogy miért adnék a gyereknek ilyen nevet! Így mindkét lány nevemet átcseréltük véglegesen Nóra névre! De már hozzá szoktam, csak az elején volt Furcsa mindig kimondani a Nóra nevet! Tetszik meg minden, de én nem ezt választottam volna "akkor" de ma már másképpen gondolom! Azt mondom rá így utólag, hogy mégis csak jó döntés volt!
:)
Tamara Lotti lett volna.
De tegnap született meg az egyik kolleganőm unokája és Tamina lett. Az is tetszik. :)
Szió!
Gratulálok a Kislányhoz! :) :) :)
Lány nevet tényleg nehezebb választani! Én nagyon oda voltam a Martina névhez, de Párom lebeszélt Róla, ezért lett Nóra. :D puszi
Köszönöm! :-))
Fiú nevünk volt, mert eddig azt hittük fiú. Lány névben még nem sikerült megegyezni! :-))
De jóó...gratula :D
És nevek vannak már listán? :)
Sziasztok!
Kislányunk lesz, ez már tuti! Olyan boldog vagyok, meg apa is! Nondjuk a kisfiúnak is ugyanúgy örültünk volna.
Remélem nekem szülésnél nem lesz rossz tapasztalatom.
Én sem, elhiheted. :)
Sajnálom a rossz tapasztalatot, remélem a következő jobb lesz. :)
Azért írtam, hogy sajnos én rácáfoltam.
Jó lett volna a szülésznővel lenni végig probléma mentesen (ahogy terveztem), de másképp alakult.
Nem tagadom, hogy elég a szülésznő, de összeteszem a két kezem, hogy tudtam orvost is fogadni, de azt sajnálom, hogy nagy szükség is volt a dokira.
(Nem akartam kötözködik, legalábbis nem annak szántam.)
Nem értem mit cáfolsz... :)
A szülések 85-90 %-a normál szülés, akkor a szülésznő van veled végig, az orvos az elején és a végén van csak ott.
Ha probléma van, akkor természetesen ott van, de ahogy írtam van fogadott dokim. Ő az egyik legjobb orvos Pesten és talán az országban is. A szakmában mindenki ismeri a nevét. Ő is azon első orvosok között volt akik Magyarországon elöször alkalmaztak EDA-t a Péterfyben, ahol azóta főorvos.
Biztos hogy jó kezekben leszek. :)
Sajnálom, hogy neked így alakult..
Kicsit régen néztem be a hoxára, mert sokat dolgoztam este pedig szakdogát írok, hogy minél előbb TÚLESSEK rajta.
Most éppen vendégeket várok babanézésre és míg nem jönnek netezek egy csöppet.
Szia! Sajnos én ezt cáfolni tudom. Zsezsit az utolsó pillanatig "próbáltam" rendesen megszülni, de másodlagos fájás gyenge voltam, így vakummal húzták ki. No ott jó volt a doki végig becsülettel + utána megszakadt a méhem + bennmaradt a placenta ezért altattak.
Ez nem rémisztgetés. Rosszul hangzik, de nem volt ez olyan vészes.
Szia!
Sajna nem...:( Néha feszíti, hisztizik, de semmi több.
Azért nem olyan vészes, csak több türelem szükségeltetik:)
Szia!
Nekem a Nőgyógyászom lett volna a szülés dokim is, de nem ért oda időben, így hát lemaradt a pénzről is!
szia
Sziasztok! :)
Nekem van fogadott dokim, de a fontosabb szerintem a szülésznő, úgyis ő van veled végig.
Az is van, szerencsére, és az anyósom, úgyhogy jó kezekben leszek. :)
Nekem lett volna fogadott orvosom, meg is beszéltük, hogy kb mennyit adnánk neki, de mivel előbb jött a babuci, így nem tudott ott lenni a szülésnél a dokim, és így ügyeletes dokinál szültem! És a fogadott orvosomnak pedig nem adtam pénzt, mivel nem tudott ott lenni!
szia :)
Nekem sem volt.
Én a Dél-pestiben szültem.
Köszi :)
Neked még szép várandós időszakot kívánok :D
Melyik kórházban fogsz szülni?
Azt még nem, de akkor az lesz legközelebb :)
Manónak szoktam venni tigris tortát :) meg velencei álmot magamnak, az a kedvencem :D
Ha fiú lesz akkor Máté, Márk lesz a neve.
A lánynevet még nem döntöttük el, de nekem tetszik a Bianka, Karolina, Alexandra.
És milyen nevekre gondoltál?
pusza
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki mikor nyít a dunaharaszti TESCO?
- Milyen a dunaharaszti önkormányzati bölcsőde? Érdemes oda adni a gyereket?
- Tud valaki ajánlani egy jó sminktetoválót Dunaharasztin?
- Magán gyerekorvost keresek Dunaharaszti környékén! Tud valaki ajánlani?
- Tudtok ajánlani egy jó kozmetikust Dunaharasztin, aki szépen tesz fel 3D-s műszempillát?
- A Dunaharaszti Hunyadi János iskoláról tapasztalatok?