Dumálgatunk (beszélgetés)
nézz át a miért nem vesz el a párom topik utóbbi hsz-eire.
:)
én is izlelgetem....to-le-ran-ci-a....itt a hoxán alapbol ismeretlen azthiszem,miért pont én kezdjem el használni:))
bocsi edi ez nem ellened volt:)
No, tanultam egy új szót. :DDD
Megyek inkább festegetni. sziasztok! :))
nem vagyok nagyon befolyásolható személyiség, azért írtam, hogy figyelmen kívül hagyom... De attól még meghallgatom. Ezt hívják toleranciának.
Amúgy meg engem sem érdekel...:-) Váltsunk témát.
azért minimum egy koktélt szopogass, hogy biztos felismerjünk...meg, hogy neked is jó legyen.
remélem akkor szállás is lesz az alföldi gyerekenek.
ezt én sem értem.
de figyelmen kívül hagyom. . .
Ezt írtad. Akkor meg minek hallgatod meg, ha előre tudod, hpogy, ha nem a te vélemőáényeddel azonos, figyelmen kívül hagyod. Erre írtam, hogy ennek semmi értelme.
Nem érdekel egyébként.
nem fujtuk fel szerintem csak csevegünk:)
mit raktál a pizzára?
Ó, egy kis utazás a násznépet csak csökkenti. És szívesen odaadom.
:DDD
oké, vigyázz mert szavadon foglak, de ha nem kecskemét vonzáskörzetében van, bukta.
no meg végülis az ember egyszer megy férjhez jóesetben,nem? :)
én bevallom irigykedve követtem kriszta0430 esküvői készülődését és biza a képei láttán voltam olyan boldog mint ő.:)
a mi családunk annyira nem jó hátterű(rengeteg a testvérharc)hogy ha egyszer uram elvesz,akkor ketten az anyakönyvvezető előtt +két tanú és kész.:)
Én nem akartam nagy esküvőt. utálom a tömeget. :DDD
A mi esküvőnket magunk szerveztük, a kerben, mi vettük a piát, készítettük a kaját, sütit, saját pénzből, mindent kihoztunk akkor 97-ben 40 ezerből. És bőven elég volt. :))
A ruhám akciósan béreltem két idős nénitől, akik rámszabták, odavarrták, megcsinálták, ahogy kérem, (később a nevem adták a ruhának, nem dicsekvés, á dehogy), potom 2500 Ft-ért.
Szerintem ezt meg lehet oldani máshogy, nem kell a szülőket milliókkal terhelni.
Ancsika kedvéért: szerintem. :))
:)))
nem mondom hogy nem szeretnék ngay bulis esküvőt, de valamit valamiért versenybe nem ez győzne.
nem kisebb baromság esküvőre hitelt felvenni, mint nyaralásr vagy az asszony nercbundájára.
Ilyen életbe vágó dolgok miatt én is fizetném a kamatot.
én mindenesetre maximum kölcsönt fogadnék el a családtól esküvőre, 26 évesen már kicsit égőnek találnám, ha ennyit sem tudnék biztosítani magamnak.
persze ez én vagyok.
hejhó!
mi lakáshitelek miatt lehet tartunk egy párezres esküvőt, értsd: szűk család polgihivatal, oszt utána elnyalunk egy fagyit.
Ha lesz lóvé, akkor meg tartunk egy rendeset, de egyenlőre a lakásba fektetésnek több értelmét látom.