Dühkezelés -jobban (beszélgetés)
Huuuu,minket mindig a gyerek ugraszt össze. 😅
Szóval mèg van pár èvem.
Hát ha évente 1-2-szer fordul elő, én egyáltalán nem foglalkoznék a témával. Nekem mondjuk elég volt, ha bevágtam az ajtót, csak az új házban könnyítettek vannak itt már azt sem lehetett, mondtam is a férjemnek, hogy ezt elcsesztük.
Én mondjuk tök nyugodt vagyok, mióta kicuccolt a gyerek, azóta egy hangos szó nincs a házban. Már-már unalmas egyetértésben élünk :DDDD
A sporttal kapcsolatban: nem vagyok sportos,időm az akkor van ha valamitől elveszem.
De lehet hogy az lesz.
Jelen helyzetben a fèrjem már ott tart,hogy inkább ne legyen mindig főtt kaja,de legyen èn időm,mert ez darál be.
Munka-háztartás kombó.
Tehát valamivel foglaljam le az agyam ès a kezeim.
Okè, remélem èlesben is menni fog.
Volt problémám és egyszer egy háziorvos mondta vágjak a földhöz 1-1 tányért. Megkérdeztem tőle, tudja mennyi egy db tányér, én abba is belehalnék, hogy mennyire hülye vagyok, hogy vagdalózok, mint egy baba.
Aztán nevetett nem tudja, mennyibe kerül.
Én simán fogtam a gyerekeket esténként és átfutottam egyik hídon Budára a másikon vissza.
Úgy elfáradtunk nem jutott volna eszembe dühöngeni.
Tornára is jártam.
Már nagyok, nem futok. Biciklivel megyek, kikapcsolom a telefont és tekerek, tekerek, van amikor csak leülök és bámulom a vizet (Dunát)
Most is járok edzőterembe, helyesebben fogok újra, mert a bordám eltörtem, éppen nem volt alkalmas.
Munka-sport, lefáraszt kellően.
De lett.
Ezèrt kèrek segìtsèget.
3 hete egy ilyen dühből elhajìtott palack miatt kifordult a vállam.
Nekem sem mindennapi.
Èvente 1-2x fordul elő.
Futáson is gondolkodtam már,de nem tudom mit kellene tennem.
Sziasztok!
Nincs se kedvem se időm se pènzem pszichológushoz menni. Szerintem nincs is mifelènk.
Eddig ha nagyon felkaptam az agy vizet akkor vagdalóztam. Bögrèt,poharat..
Ajtót csapkodtam.
Meg kell változnom.
Sürgősen.
Hogy a frászba vezessem le az indulataim jól,helyesen?
Boxzsák, ütèsek kizárva.
Ti mit csináltok mikor tele vagytok indulattal?