Duci és szexi (beszélgetés)
Az ördögi kör:
Túlsúly -> negatív önkép/önértékelés -> visszahúzódás -> kevesebb társasági élet -> kevesebb ismerkedés -> kevesebb pasi -> kevesebb (pozitív) szexuális élmény -> kevésbé vonzó női önkép -> még több önbizalom hiány -> még több evés ... és ezzel a kör bezárul. Legalábbis nálam. :-(
Akinek nem inge, ne vegye magára, szerencsére sokfélék vagyunk. :-)
Kitörési stratégiákon még dolgozom.
az utolsó két hozzászólással egyetértek...
dettó...
:DDD
Én olyan vagyok, hogy imádom a duci férfiakat(persze azt is bizonyos határokon belül) talán mert a tv-ben is elég sok kövérke embert mutatnak:-/ de amúgy nincs bajom velük, csak...
nagyon nem értem miért hisz sok férfi abban, hogy az a jó ha izmos, vagy olyan hogy a bordái közé lehet nyúlni:)
olyan jó amikor olyan mackósak ^.^
Egyébként tényleg sok pasi fantáziál kövérekről! JA és hozzáteszem ahol én dolgozom ott nagyon sok a pasi! És majd mindeggyik flörtölt/flörtöl velem! MAgam sem értem miért de megrteszik! :D
Szóval Hajrá! Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen! :D
PErsze a jóizlés határán belül! ÉN pl. olyan felsőket veszek amik eléggé kivágottak mert a mellem olyan testrészem amit szívessen "megmutatok"! És persze hogy a mosolygás is fontos!:D
NEm...sajnos nem mer felvállalni! :( PEdig tudom hogy több vagyok neki mint sima barát...ezt érzem az öleléséből meg ahogy megcsókol ahogy rámnéz! NEm tudommiért izgatják a haverok! De gondoljunk bele ellenkezőleg...ha ő lenne a kövér...és én a sovány...és a haverjaim gúnyolnák esetleg vagy egyéb vajon felmerném válallni? Eltűrném, hogy nevessenek? Vagy bántsák a szavaikkal? Nem biztos! Lehet inkább titokban szeretném! PErsze biztossan függ ez attól is, hogy mennyire erős az amit érzek! PErsze hozzá kell tennem hogy mi előtte 3 évig barátok voltunk...és ez a dolog már január óta van köztünk! Szóval lehet csak idő kell neki még! De jó eggyütt lenni...hozzábújni...megölelni...megcsókolni és egyéb! ÉS ezzel ő is így van!
Egy dolgod van nem kel elfogadnod, hogy ilyen vagy csak legyen önbizalmad, hogy duci jól öltözötten is lehet szép
Mint ápolatlanul és bele törődve kövér vagyok mindig tenni kel kicsit az érdekébe, hogy ne hízz, hanem maragy menyi kilo vagy fogy picikét
Lágy jól öltözőt ápolt vidám tele önbizalommal hisz a ducik is lehetnek szépek
Teljes mértékben igazat adok neked.Írtam tegnap egy másik témában is(Miért van az hogy a ducikat csak átvágják stb...)
Igenis lehet egy duci nő szexi!Ha akar...
Egy kis smink,ápoltság,megfelelő ruhadarabok kiválasztása sokat segít.Ha van mit kihangsúlyozni azt ki is kell!Persze a jó ízlés határain belül(mert attól kifejezetten undorodok én legalábbis,amikor 4 számmal kisebb göncbe tuszkolja bele valaki magát,úgy,hogy ott tényleg kifolyik mindene)Nem szabad slamposan járni,mert ki tudja...lehet,hogy vásárlás közben jön a fehér lovon...A legfontosabb pedig az:Hogy mosolyogj!!!
Egyébként tényleg rossz érzés,ha valaki csak mint barát tekint!Ezek szerint nem mer fölvállalni?Ha szeret, miért izgatják a haverok?
Sziasztok!
Én terhesség előtt 180/68 voltam, sportoltam buliztam,pasiztam,stb.
Várandósan a 7. hónapig csak a pocim volt nagy, dicsért is a doki, a védőnö,az ismerősök.
Az utsó 2 hónapban hiztam 15-20 kilót...
6-7 hónapig nem érdekelt, a párom imádott (hatalmas lett a cicim:) a gyerekhez meg kell az erő, és különben is, alig volt időm tükörbe nézni (azért a fodrász,kozmetikus,szoli nem lett elfelejtve).
Most 1-2 hónapja elkezdett zavarni.Bedumáltam magamnak,h én kövér vagyok, és jajj.
A párom próbált megygözni,h nem, stb, de a nők már csak ilyenek :)
Viszont pár napja vettem egy új felsőt.
Először fel sem akartam venni,h nagyon kivágott (egyáltalán nem kivágott,csónaknyakú, csak én sosem tettem ki a cicit,meg eleinte zavart,h nagyobb lett), aztán felvettem...
Nos, tök jól áll!
Akinek a cicis, formás, nőies csajok jönnek be, azok most néznek meg.
Akiknek a vékony,sportos lányok,azok anno néztek meg.
A páromnak meg mindegy, csak én legyek (Ő mondta).
Rendeltem fogyókúrás szert (*) de nem engedi használni, inkább testtekercselős+infraszaunás izébe támogat.
Hozzá tenném, h nem fogytam a ruha megvételével 20 kilót, csak ujra tetszem magamnak.
És amúgy igy fogyni is könyebb , mert a görcsölés nem tesz jót semmiben!
Engem is zavar,ha leülök, akkor nem kockás a hasam mint régen ,hanem úszógumis, meg a karom is vastag, de engem pl. a többi nem érdekel (a popsim igy sokkal jobb pl.:)
Szóval én most épp elfogadtam magam, eljárok újra mozogni, várom a tekercselős dolgot, oda figyelek (életemben először),h mit mikor, stb eszem, és ha csinos duci lányt látok, akkor nagyon boldog vagyok, mert (és erre az anyóóóóósom hivta fel kissé bunkón de érthetően a figyelmemet) nem járnak "lebernyegekbe",hanem izlésesen felöltöznek, és vállalják,h nnna ez van, ha kell kell, ha nem nem- mert BELÜL ugyan azok.
Kivéve,ha nem fogadják el magukat,mert akkor folyton morcos,utcára nem kilépős lányok lesznek , ami nem jó :(
Valaki jön velem edzeni???
XV.ker környéke, vagy kicsit arrébb, de akkor gyermekmegörzős helyen!!!
És ha valaki *zni akar, nekem itt a pár napja megérkezett csomag 3 por,1 só,1 jódaqua,1 Dr.Theiss antioxid, 24 ezer helyett 22, de alkudni is lehet picit :)
Tegnap öcsém ragyogó arccal újságolta, hogy még nem meri ugyan elkiabálni, de találkozgat egy lánnyal, és tetszenek egymásnak, és így és úgy és amúgy. Kérdeztem tőle, hogy ez a lány is olyan 160 cm és 35 kg-os csontkollekció-e, mint az előző barátnői. Erre ő boldogan rávágta, hogy: "Nem. Ő végre olyan, amilyet akartam. Cicis, popsis." :)
Úgyhogy hajrá duci és szexi lányok! :)
Az én párom is ilyen. A husi lányokat szereti. Rajong a telt, nagy mellekért és a formás, gömbölyű fenékért. Most persze biztosan azt kérdezitek, hogy akkor miért akarok fogyni?
A válasz egyszerű: egészségesebb szeretnék lenni, és tehermentesíteni szeretném a gerincemet, a szívemet és a térdeimet.
Ismerős, azt a "marhasok" pasinak a szűrét az életemben, akiket ex-ként lehet tisztelni, pontosan ezért raktam ki. Ennél még az egyedüllét is sokkal jobb. Persze időtöltésnek tán megfelel, de nem szexpartnert akar az ember lánya, hanem társat, aki úgy szereti, ahogy van.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhöz, eljön, ha nem görcsölsz rajta :). Szorítok, hiszem, hogy mindenki megtalálja a saját "foltját", csak idő kérdése.
Ezt jó hallani, ha tetszik és vállalod is ezt :))).
Az én pasim is vékony, szálkás és ugyanígy odavan ezekért a formákért, ahogy írtad.
A baj ott kezdődik, mikor valakinek ez bejön, de a divat és a haveri kör miatt inkább egy vékony lánnyal fut és megkörnyékez, hogy esetleg eltöltenék-e vele egy-egy éjszakát. Komolyan a gyomrom forog az ilyen alakoktól. Lehetne ujjongani, hogy jaj, de jó kellek valakinek, de most, hgoy csontibb lettem még több ilyen akad és már nem tudok úrinő maradni egy ilyen szituációban. Felháborít. Ha ez tetszik neki, akkor miért is egy csontival nyomul? Mert ez az elvárás, ez a divat. De ne rajtam élje ki vágyit! Brrrrr! Keressen mást, aki erre ugrik örömmel...
Szia,
Erre szokták azt mondani, nagy kofferba jó pakolni csak kellemetlen-ciki vele utazni..
No pánik!!...eljön/megtalálod majd az igazit, és annak Te leszel majd az Istennő...ez tuti!
További ajánlott fórumok:
- Mitől szexis egy nő?
- Mitől szexis a nő?
- Szerinted egy fiatal 21 éves lány, hogy tarthat szexinek egy nála 20-30évvel időssebb férfit?
- Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt?
- Van olyan pasi, aki ellenállna egy szexi nő felkínálkozásának? Csak szex, más semmi!
- Duci lányok, hogy maradtatok igy is szexisek és csinosak?