Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
sziasztok,
köszi Bimba a választ! január 3-án megyek a dokihoz, addig csináltatnék vizsgálatokat de sehol nem találom ki aza adokinéni akit mindenki ajánl, talán Bp 18. kerületben. Ti esetleg tudjátok ki ő?
Köszi
Sziasztok!
Tettem fel képet!
Ui:
Az MR sem biztos hogy megmondja a tokzsugort, lehet csak annyit hogy nagyon hullámos lesz az implantod.
Nálam a műtét alatt derűlt ki 100% és az is mennyire súlyos volt a helyzet.
Van kép a Pu-s naplómba róla, hogy is néz ki egy megvastagodott tokzsugor.(természetesen a saját melleimből amit kioperált Dr.Kovács!)
Az alapján amit leírtál én a III.-as fokra gondolnék.
De nem vagyok orvos!
Csak átéltem én is tokzsugorodást és nagyon hasonlóak a tüneteid egy tokzsugorodás tüneteihez.
Igen mind a kettőt, mert nekem már
A Baker skála IV. Fokozata volt.
A tokzsugorodás súlyossága
A tokképződés minőségét, illetve a tokzsugorodás súlyosságát Baker-skálán osztályozzák.
Az I. fok a normális tokképződést jelenti. Ennek során olyan kötőszövetes tok alakul ki a mellimplantátum körül, amely puha tapintást és természetes hatást tesz lehetővé.
A II. foknál enyhén feszes és kemény tokról beszélhetünk, ami tapintásra érzékelhető, a látvány azonban még mindig természetes.
A Baker-skála szerinti III. fokozat már tokzsugorodás. A tok annyira megkeményedik, hogy láthatóan torzítja a melleket. Látványra előfordulhat túlzott kerekség, valamint a felső pólus természetellenesen ívelt domborulata.
A IV. fokozatnál kemény, hideg és eltorzult mellekről van szó, amihez fájdalomérzet is társul. A vastag kőkemény tok a körülötte lévő szöveteket elvékonyítja.
Sziasztok csajok!
Ma átestem végre a korrekciós cicko cseren.
395 anatomiai utan PU 480as anatomiait kaptam.
jaj neeee…. nekem ugyanez az égô erzet nelkul 😟 semmi kedvem baszki egy műtéthez 🙊😟
neked cserélte mindket implantodat?
Szia a leírtak alapján pedig ez tokzsugor gyanús.
Ugyan ezek voltak a tüneteim plusz rendszeresen égő érzést éreztem.
Bekeményedett, feljebb mászott és a mell felső része kikerekedett.
Mindenképp nézesd meg.
Szia!
Én ma beszéltem az asszisztenssel, októberre vannak konzultációs időpontok, műtétekre most tartanak januárnál…
Nekem éppen tudott adni egy más által visszamondott augusztusi konzultációs időpontot, azt mondta ezzel talán be tudok jutni egy februári műtétre…
Én decemberbe kértem màjus 11 re kaptam a műtét pedig szeptemberbe 6 án lesz
Implant csere plusz azt javasolta hagy varja és bimbo àthelyezés is lesz 755 cc magas polytech amire cseréli a 600 cc motivát 25 kg fogyás után
Sziasztok!
Kért vki időpontot konzultációra mostanában?mennyi idő múlva kapott?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. 395 Anatomiai van most nekem es korrekcio szukseges. 480 PU meretet javasolt a doktor úr. Erdeklodnek, hogy van koztetek olyan akinek hasonlo meretkulonbseggel lett korrekcio PU habosra?
Nagyon regota huzom mar a cseret...
Sziasztok!
Volt vkinek hasplasztikája Kovács dokinál? Igazából az érdekelne, hogy zajlik, mennyit kell a klinikán maradni, stb.
Szép napot!
Én most leszek 8 hetes, nekem felvarras + mellnagyobbitasom volt.😊
Halistennek szepen gyogyulok, cicikkel is tökéletesen megvagyok elégedve.🙏🏼
80B-C közötti alapra kaptam 505cc kerek, magas polytech-et.
1,6-ot fizettem.
Azóta ugy tudom, hogy mar 1,7-tol vannak ezek a műtétek.
Egy-két csajszihoz kopogtam.😊 nekem is van naplóm, akit érdekel szívesen beengedem.❤️
Szia! :) beengedsz?
Én is Kovács dokinal voltam műtéten :)
Van naplóm is