Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Horváth István professzor elérhetőségét tudja valaki? fórum

Dr. Horváth István professzor elérhetőségét tudja valaki? (tudásbázis kérdés)


jan. 29. 08:31
Akit érdekel én tudok elérhetőséget. Írjatok privátban.
7. franka61 (válaszként erre: 5. - érdekelt)
2016. jún. 12. 10:08

Rossz válasz!


"Horváth István találmányát soha, egyetlen hatóság sem engedélyezte, a szer nem áll szabadalmi oltalom alatt és az állítólagos vakcinát soha nem tesztelték még le emberen klinikai körülmények között. Hogy egy szer forgalomba kerüljön, annak nagyon szigorú feltételei vannak. A szóban forgó „vakcina" semmiféle forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkezik, de azzal kapcsolatban még csak a humán klinikai vizsgálatokra irányuló engedélykérés sem érkezett" / Országos Gyógyszerészeti Intézet /

A facebookon az alábbi címet adta meg:Tell Zoltán március 27-én


"Tell Zoltán

március 27.

KONZULTÁCIÓRA IDŐPONT KÉRHETŐ ÉS AZ OLTÓANYAG ELŐÁLLÍTÁSA MEGRENDELHETŐ: +3630 3017424; 0630 9946279 Ezen a számon lehet rendelni és lefoglalni ..."


Talán nem fog ártani...

2016. máj. 19. 14:42

Kérek egy kis segítséget, Nógrád megyében kihez fordulhatok, aki beadja a szérumot?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 29. 18:40

Itt megtalálod atelefont , illetve címet.

[link]

2013. nov. 28. 22:24

Találtam itt a hoxán vele kapcsolatos fórumot, ahol több mint 800 hsz született. Esetleg próbáld meg gyorsan átfutni, hátha valaki leírta ott az elérhetőségét. Itt a link:


[link]

3. andi6020 (válaszként erre: 2. - 2401likonline)
2013. nov. 28. 22:15
?
2013. nov. 28. 22:14
Az életem mented meg ne akadékoskodj, helyette inkább segíts nekem. Ha Te ilyen állapotba lennél mint én mit szólnál hozzá, ha én is így állnék hozzád, az helyett, hogy segítenék megmenteni az életedet.
2013. nov. 28. 22:10

MAGYAR TALÁLMÁNNYAL MEGELŐZHETŐ ÉS GYÓGYÍTHATÓ AZ ÉRELMESZESEDÉS? 1.RÉSZ

2012-02-26 11:24:52

MAGYAR TALÁLMÁNNYAL MEGELŐZHETŐ ÉS GYÓGYÍTHATÓ AZ ÉRELMESZESEDÉS? 1.RÉSZ

MAGYAR TALÁLMÁNNYAL MEGELŐZHETŐ ÉS GYÓGYÍTHATÓ AZ ÉRELMESZESEDÉS? 1.RÉSZ


Dr. Horváth István nyugdíjas orvos-biológus professzor ma már csak kétféle "gyógyszert" szed, a hideg vizet és a jó bort. Saját magán próbálta ki találmányát - sikeresen. Azt vallja, hogy egy betegséget akkor tudunk meggyógyítani, ha ismertjük kiváltó okát. Otthonában beszélgettünk.


Váci Hírhatár: Ön feltalálta, hogyan lehet az érelmeszesedést megelőzni és gyógyítani. Ez így helytálló kijelentés?

Dr. Horváth István: Igen.Váci Hírhatár: Azonos vagy különböző szerekről van-e szó a megelőzés és a már meglévő betegség gyógyítása esetén?

Dr. Horváth István: Egy oltóanyagról van szó minden esetben, mivel ez a betegség okát szünteti meg. Egy betegséget csak akkor küzdhetünk le, ha ismerjük a valódi okát. Felfedezésünk az érelmeszesedés valódi okát tárta fel. Az ok megszüntetéséhez kapcsolódik, az általunk feltalált oltóanyag.Váci Hírhatár: Melyek azok az új felfedezések?

Dr. Horváth István: Az érelmeszesedéssel kapcsolatban számos félrevezető információ van a köztudatban. Sokan azt gondolják, hogy a koleszterin káros, pedig a szervezet egyik legfontosabb anyaga. Félrevezető, hogy az érfalra rakódik a koleszterin, pedig magában az érfalban képződnek belőle zsírdaganatok. Ezek a szervezetünk számára koleszterin raktárak, az immunizálással elősegítjük a felhasználását. Az általunk feltalált antikoleszterin antitestek biztosítják, hogy a "rossz" koleszterint is hasznosíthassa a szervezet. Nincsen jó és rossz koleszterin A jó és rossz koleszterinnek nevezett anyag nem koleszterin, csak tartalmaz koleszterint, 5-10% mennyiségben. A "jó" koleszterinnek nevezett zsírfehérjét fel tudják venni a sejtek. A rossz koleszterinnek nevezett zsírfehérjét csak akkor tudják felvenni, ha ebben az antikoleszterin antitest közreműködik. Tehát, nem a "magas koleszterin" az érelmeszesedés oka, hanem az, hogy nincsen elég antikoleszterin antitest és az önmagunk által termelt koleszterint a szervezet nem tudja felhasználni, az anyagcseréje felborul. Ahogy mérgezzük magunkat, stressz alatt élünk, hatásukra a szervezetünk egyre kevesebb antitestet termel. Az oltóanyag az antitestek termelését serkenti, ezáltal megelőzi az érfalban lévő koleszterinraktárak kialakulását, illetve a már ott lévőt kiemeli, és szervezetünk számára felhasználhatóvá teszi. Belőle számos életfunkciónkhoz (többek között az epetermeléshez, nemi hormonok képződéséhez) nélkülözhetetlen anyagok képződnekVáci Hírhatár: Az Ön elmélete szerint mennyiben kellene változtatni az érelmeszesedés jelenlegi kezelésén?

Dr. Horváth István: Nem koleszterin termelését csökkentő, hanem a hasznosítását segítő módszert kellene alkalmazni. Az említett antitestek termelődését serkentő oltás ilyen beavatkozás.Váci Hírhatár: Hogyan kell elképzelnünk az oltást, úgy, mint például egy influenza elleni injekciót? Egész életre szól vagy ismételni kell?

Dr. Horváth István: Kilenc intravénás injekció olyan, mint a már leküzdött betegségek ellen alkalmazott, aktív immunizálás. Kúraszerűen néhány hét alatt kell beadni. Általában ismételni nem kell.Váci Hírhatár: Hol és ki adhatja be?

Dr. Horváth István: Elvileg mindenki csak önmagának adhatja be, mivel nincsen felhasználási engedélye. Önmaga oltásához legfeljebb igénybe veheti valaki hozzáértő segítségét.Váci Hírhatár: Bárki kaphatja? Milyen egészségi állapot szükséges hozzá?

Dr. Horváth István: Igen, bárki megkaphatja, ha nincs magas láza. Autoimmun betegek, AIDS-betegek, és az immunszupresszív kezelések (pl. kemoterápia) alatt állóknak nem ajánlott.Váci Hírhatár: Ki a célközönség, ahol az oltást először bevezetné?

Dr. Horváth István: Akinek felborult a koleszterin anyagcseréje. Évente Magyarországon kb. 15000 aktív korú 45-60 év közötti ember hal meg keringési betegségben. Jelentős részük védőoltással megmenthető lenne! Ezen kívül hány ember szenved érszűkület miatt végtag fájdalomtól, csonkítástól, szembetegségtől. Az agyi erek szűkülete korlátozza a szellemi tevékenységet.


Váci Hírhatár: Hogyan lehet az oltóanyaghoz hozzájutni és mi az ára?

Dr. Horváth István: Aki hozzám fordul, és kéri tőlem, megkaphatja. Ára nincs, a konzultáció is ingyenes. A támogatók hozzájárulnak az előállítási költséghez. Mindenki csak saját felelősségére kérheti. Én csak egy embert oltottam: saját magamat.Váci Hírhatár: Mi az akadálya annak, hogy forgalomba hozzák?

Dr. Horváth István: Hiányzik a GYEMSZI (néhai OGYI Országos Gyógyszerészeti Intézet) engedélye. Az eljárás évek óta húzódik. Lehet, hogy külföldön hamarabb kapunk engedélyt, mint hazánkban.Váci Hírhatár: Mit tesz Ön annak érdekében, hogy a GYEMSZI engedélyt megszerezze? Dolgoznak további állatkísérleteken? Van megállapodása klinikákkal, orvos-csoportokkal?

Dr. Horváth István: Nagyszámú állatkísérlet után készítettük el a vakcinát. Öt egészségügyi intézménnyel karöltve folytattunk sikeres állatkísérleteket, amiket éppen az OGYI tanácsára felhasználtunk pályázat céljára, hogy támogatást nyerjünk a humán kipróbáláshoz. Közel tíz éve adtuk be az első pályázatunkat. A nemzetközi zsűri támogatta a kérésünket. Később kormányzati "utasításra" pályáztunk. Ennek ellenére ma sincs engedély, pedig már több mint húsz országban sikeresen kipróbálták az oltóanyagot. Legújabb hírem, hogy a volt amerikai elnök, Clinton úr is szolidáris a tevékenységünkkel. Tehát van már bőven humán kipróbálási eredmény is. A magyar egészségügy vezetői ismerik a problémát. Szeretném elérni, hogy legalább a madárinfluenza elleni oltáshoz hasonló elbírálást kapjunk. Olyan antitest termelését fokozzuk, amelyik minden ember szervezetében előfordul. Az oltóanyag olyan hatást vált ki, amilyen a születésünk pillanatában is fennállt. Akkori állapot hozta létre az antikoleszterin antitest termelésére alkalmas sejteket. Ezek és utódaik termelte antitestek termelését tudjuk az oltóanyaggal fokozni. Ennek hivatalos végzéséhez kell egy feltételes engedély a humán alkalmazáshoz.Váci Hírhatár: Olvasni lehetett arról, hogy Ön ezt a találmányt nemcsak az emberek gyógyítására, hanem a magyar nép gazdagodására is szeretné hasznosítani, és nem adja el külföldre. Ez továbbra is így áll?


Dr. Horváth István: Igen. Kínáltak már nekem dollármilliókat. Itthon szeretném megvalósítani, ezért nem eladó. Magyarországon szeretnénk gyártani. Számos előkészületet tettünk ennek megvalósítására.Váci Hírhatár: És mi lesz, ha külföldön előbb engedélyezik?

Dr. Horváth István: Akkor is csak a kész oltóanyagot szeretnénk eladni.Váci Hírhatár: Arról is hallhattunk, hogy amerikai és orosz kutatócsoportokkal dolgozott együtt. Nincs reális veszélye annak, hogy az idő múlásával az együttműködő kutatók megelőzik szabadalmaztatásban és forgalmazhatóságban?

Dr. Horváth István: Ez a veszély fennáll. Ezért kellene sietnünk.Váci Hírhatár: Mi az, amit a témában a legfontosabbnak tart?

Dr. Horváth István: Szeretném, ha minél többen hozzá juthatnának az érszűkület okozta betegségek megelőzéséhez, gyógyításához. A lehetőségre rá kell döbbenteni az embereket, ezért megyek szívesen előadni, ha felkérnek. Szeretném, ha tudatosulna az emberekben, hogy évente több mint tizenötezer aktív korú magyar ember többségének a korai halála elkerülhető lenne! Ehhez, természetesen a megmentésükhöz szükséges engedélyek megszerzése a célom.


-sztami-


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook