Downton Abbey (beszélgetés)
Maggie Smith-nek van gyakorlata több mint 50 éve filmez:D. Nem semmi hogy még 78 évesen is ilyen aktív..
A valóságba is inkább csak kiderülnek a dolgok mert az érintettek nem vallják be maguktól...
Furák ezzel kapcsolatban a benyomásaim. Mert azért már benne volt a korba és igazából ki se derült hogy tényleg örülne egy új gyereknek. Akkoriba 100 éve 40 fölött ( meg a fiatalabbaknak is )sokkal több volt a terhességi szülési kockázat.Egyértelműen gyilkos a komorna. Viszont a történetbe nem illett bele az új fiú gyerek így az írók mindenképpen kitaláltak volna vmit...Ha nem a komorna áll bosszút ( álláshirdetés) akkor is történt volna vmi...
Lehet hogy még kiderül itt is vmi titok...
Valamiért összekovácsolódtak.
én imádom, hogy ilyen sokszereplős a sorozat és sokféle emberről szól, mert az életben is sokfélék vagyunk kívül-belül
Annának és Mr. Bates-nek (én is) drukkolok
és remélem, hogy a bűnösök majd bűnhődnek!
nem tudtam mire gondoljak, nem úgy mondanám, h. esélyt adtam, h. bevallja, inkább csak 1 kérdőjel volt bennem, h. vajon mi lesz, mit tesz, mit nem tesz?
hát, igen Thomassal hasonló a lelkületük, jól egymásra 'találtak' ;)
Tényleg volt olyan gondolatod, hogy bevallja? Te mindenkinek megadod a második esélyt az életben, ugye?
Egyébként nekem kétségem nem volt, hogy eszébe nem jut megmondani. Ráadásul még mindig gusztustalan módon manipulálja is Lady Granthemet.
Nekem inkább olyan érzésem van néha, hogy rokonok Thomasszal. És nem a mentalitásuk végett, hanem van köztük egyfajta véd és dac szövetség mindenki mással szemben.
igen, bizony igazad van ...ő most nem is volt az eszemben
akkoriban gondoltam rá, h. ráfér majd a lelkiismeretére, h. hallgat a tettéről és dolgozik tovább...ezek szerint : igen!
A gyerekgyilkos komorna sem egy angyal. Remélem, hogy ő is megkapja amit megérdemel.
a színésznőt kedvelem, ő nagyon jól játssza ezt a mogorva, vaskalapos vénasszonyt (a nagymamát)
kedvelem Lord és Lady Grantham-et, mert nagyon jóérzésű, rendes emberek és kiállnak a család többi tagjáért, sőt a szolgálókért is, ha úgy alakul
Thomas meg majd elnyeri büntetését, remélem(!) elég sok van a rovásán
Én nem érzem ilyen erősnek a szerepét. Bár az kétségtelen, hogy jól játszik.
A legjobb az egészben ő. Mármint az özvegy grófné. :) Mondom, elviszi a hátán a sorozatot. Zseniális. :)
Szerintem is, a hangja olyan csipogó. Viszont az arca, szerintem gyönyörű.
Engem még Edith hangja tud idegesíteni, (bár a Grace klinikában a kis Gray hangja is ugyanez, akkor is zavarni szokott.)
Cora hangja az egyetlen akié nem tetszik nekem.
A lányok anyja nagyon gyönyörű nő, ezt mindig megállapítom, amikor látom.
Az öreglány pedig (özvegy grófné) haláli jó fej, vág az agya, és szerintem jó beszólásai vannak:)
A háború senkinek sem könnyű. Egyébként még az öncsonkításhoz sem volt elég bátor, egy ellenséges katona lőtte el a kezét. Nem mellékesen, ez történelmileg hiteles, jó páran alkalmazták a módszert akkoriban.
A háború nem sétagalopp gyáva dolog az öncsonkítás de vhol érthető...Nálam vegyes Thomas általába car alak de időnként azért sajnálatra méltó akárcsak a komorna.
Valóban jó az a frizura, bár a hosszú hajnak súlya van és az néha nagyon kellemetlen.
Őszintén szólva, én így is úgy érzem, hogy túl sokat tudok Thomasról. Nem tudnám hiányolni. Amit a lövészárokban tett, azt meg már minősíteni sem tudom.
:D Kedves pár. Milyen jó haja van ( paróka de akkor is jó) Annának is...
A hercegnek a vagyon kellett volna meg amúgy is buza volt( vagy bi) és elég patkány jelleme...Érte nem kár. Viszont kellett ő is a történetbe nélküle nem derült volna ki hogy milyen is Thomas...
5 nem semmi. Szerintem az újságosnak se mond igent:D
Főleg hogy kiderült hogy a Laviniát ( vagy ilyesmi) hogy zsarolta.
Nekem is ők a nagy kedvenceim, remélem sikerül nekik.
Anna és Mr. Bates találkoztak. :D Drukkolok nekik nagyon. :)
Nem biztos, hogy minden menni fog, de kérdezz nyugodtan, hátha mégis.
Köszi ! Nagyon jól tájékozott vagy, ha lesz vmi, amit nem tudok megjegyezni, kérdezni fogok Tőled, oké?
A Titanicos pasit már a személyzet is úgy kezelte, hogy esküvő lett volna ha nem hal meg. Matthew megkérte, Napier megmondta a szemébe, hogy megkérné ha nem lenne a pletyka, a herceg is valami külső kifogást hozott fel, az újságos meg szintén megkérte.
de jól felsoroltad, erre én nem elég pontosan emlékeztem, nos akkor eddig 5 (habár én a konkrét lánykérőkre gondoltam, akik addig jutottak, hogy elé álltak és megkérték, nem mindazok, akiket a szülők, rokonok 'toltak' be a képbe) :D
A három biztosan kevés. Volt az a pasi aki meghalt amikor elsüllyedt a Titanic, Matthew, Napier (ő mutatta be a törököt), volt valami herceg (akivel Thomas is kavart) és most az újságos.
talán 3. vagy 4. , ha jól tudom...