Downton Abbey (beszélgetés)
Sziasztok, az volt az első gondolatom, hogy Lavínia bevett vmit, önfeláldozó alkatnak vélem...
annyira hirtelen lett rosszabbul, holott alig volt beteg az ominózus csók előtt és azt is hallotta, amit Matthew mondott.
Amikor M.-nak mondta, h. nem akar hozzámenni így, látta M. arcán, h. nem fogadná el azt hogy szakítsanak, de szenvedne, mert mást szeret, L.-át csak tisztelte amiatt, hogy amikor azt hitték nem tud örököst adni D.A.-nek, akkor is kitartott mellette.
Ráadásul, L. nem érezte magát képesnek, h. D. A. úrnője legyen.
Más: remélem, Bates valahogy mégis megússza majd a börtönt vagy a halálbüntetést is.
A felesége képes volt öngyilkos lenni, h. Batest megbosszulja?!
Írt egy levelet vkinek, h. fél Batestől és a látogatása után halt meg, nekem ez kiterveltnek tűnik!
Nagyon elszánt volt abban, h. Batest tönkre tegye, képesnek érzem őt ilyen tettre!
Igen, most emlékszem, a legutóbbi részben mondta Mary Sybillnek, hogy már 25 éves (mármint Sybill), tehát nem tilthatják meg a szülei a sofőrhöz menést, csak fogadtassa el velük (valami ilyesmi volt). Szóval, ha már a legkisebb 25 éves, akkor a kor szerint a két idősebb lány is már "vénlány" számba ment akkoriban.
Jut eszembe, kíváncsi leszek, Edith férjhez megy-e valaha.
Ethel többet akart elég nagyravágyó volt a társadalmi helyzetéhez képest .Naivan azt gondolta hogy házassággal fog kitörni de rossz lóra tett.
Ana+ Bates összeillenek de olyan drámai pár mindig van vmi akadály most a méreg stb. Sybillhez meg nem illik szerintem a sofőr.
A témánál maradva, kinek mi a véleménye Ethel viselkedéséről? Kezdve azzal, hogy összefeküdt az őrnaggyal és befejezve azzal, hogy miként talált módot arra, hogy közölje a családdal mi az ábra.
Az is érdekelne, hogy ki mit gondol Anna és Bates valamint Sybill és a sofőr házasságot köt-e.
Szóval lesznek itt még bonyodalmak bőven, sok az elvarratlan szál. :) Kiváncsi vagyok arra is, mi lesz Sybillel és a sofőrrel, Batessel és Annával, vagy mondjuk az egykori szolgálóval, akinek gyereke lett...
Apropó, nagyon furcsa volt, amikor az elesett tiszt szülei ott ebédeltek. Az apa viselkedése a jó modortól nagyon messze volt...
olvasgattam az előttem szólókat és én arra jutottam magamban, hogy
hezitálok ...
nem tudom, mit gondoljak, mi történhet
azzal a 'szállal' (amiről Ms.Ani ír)
milyen irányba viszik tovább, mert Aninak igaza lehet, hogy nem hagynak a levegőbe lógva 1 szálat, ha már felvették egyszer...
amúgy, egyenlőre van 1 szál, ami lóg:
emlékeztek?
a kád mellé nem véletlenül odakerült szappan miatt elvetélő Cora esete, a bűnös még nem bukott le, de valószínű, hogy le fog...
Hááát, ez is 1 szempont amit írsz;)
...de akkor én már most azt mondom, hogy én ezt egy kifogásolható 'húzásnak' tartom!
A forgatókönyvíróknak ez a 'lépése' nem tetszik nekem, egyébként eddig minden más tetszett a sorozatban.
ahogy olvastam, amit írtál beugrott, h. mondta Corának, h. neki a háborúban sem volt mit csinálnia, amikor C. mondta neki, h. fura, h. nincs (annyi) dolga manapság,
olyan "haszontalannak" érezheti magát, gondolomlom...