Downton Abbey (beszélgetés)
Amikor a forgatókönyvírók ennyire elbánnak a főhősökkel: maghalnak, lebénulnak stb...
A pénzéhes Mrs. Bates, remélem nem tud már semmit kitalálni Mr. Bates ellen! Jól elbánt vele Sir Carlisle, megérdemelte!
:D
Megható rész volt.Bár személy szerint nem szeretem az ilyen fordulatokat...
Ahogy Cora pofára ejtette a komornát, azt nagyon élveztem.
A háziak biztos megsajnálják.
Thomas szerepe elég lapos lett.Igazából csak néha pletyizik a komornával. Viszont a többiekből a jót hozta ki a háború főleg Corából.Most legjobb volt az anyák összecsapása :D
Szerintem, szép a hangja a Mary-t játszó sz.nőnek és a Matthew-t játszó színésznek is, nekem tetszett.
Nem tűntem el csak nem néztem még meg és addig nem is olvasom el mit írtatok :D Legyen meglepi.
Visszaüt a béke. :)
Másoknak is viszket tőle a tenyerük.:)
Elvileg maradhat katona, kérdés hogy a sérülése és a modora miatt engedik-e, hogy katona maradjon.
Örülök, hogy Bates visszatért Downton Abbey-be. Kívánom, hogy sikerüljön lezárni a múltját és Annával összekötni az életét!
Thomasra majd 'visszaüt' ez a pökhendisége a békeidők eljövetelekor(remélem!:)
Az a Thomas ott nagyban hangoztatja mindig, hogy neki aztán senki nem dirigál már a kastély tulajdonosai közül.
De ilyenkor mire számít, ha a háborúnak vége lesz, nem tudom. Gondolom, nem lehet mindig katona.
Jó volt a tegnapi rész is, az az éneklős-megérkezős jelenet kissé életszerűtlen volt, de annál romantikusabb. Mindegy, belefér. :)
Végülis ez is egy jó kérdés...
Izgi!!!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Thomas mint a szanatórium vezetője nem felele azért, hogy olyan helyen kódorgott a rá bízott ápolt, ahol semmi keresnivalója nem volt.
Hú, nem semmi, terhes az a szobalány. Kíváncsi leszek, mi lesz. Gondolom, amikor ilyen nagy társadalmi különbség van köztük, akkor itt a nő szív, a pasi nem kötelezhető semmire...
Már előre örülök az öreg grófnénak, és előre irritál az a Thomas. Pff... de hát ez a cél. :))
Múltkor olvastam egy fórumon, hogy nagyon sokan nem hosszabították meg a szerződésüket és ez befolyásolni fogja a történet alakulását.
Nem szeretem a spoilereket, így nem tudom, hogy mik ezek. Azt hiszem összesen két dolog van amit nem tudtam kikerülni, hogy megtudjam. Mind a kettő házasságkötés, az egyiknek örültem, a máik közönbös információ volt.
Te már ezt előre lecsekkoltad? :)
A negyedik évaddal csak az lesz a probléma, hogy szinte mindenkit kírnak.
Annyi nyitott kérdés van, hogy jó sokáig lehet csűrni-csavarni a történetet. Állítólag már elkezdték forgatni a 4. évadot is.
Arra vagyok kiváncsi, a halott török körüli botrány mikor fog kirobbanni.