Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ki küldött? Jó, a kérdés csak vicc volt. :)
Biztos segítőkész játékostárs lehetett, és volt egy felesleges fehér dominója. :)
Ki küldött fehéret?
Épp csak azt szerettem volna megírni, hogy késő délutánra (estére) maradt a dominók nagy része.
Napközben nyugodtan lehet dolgozni, vagy élvezni a napsütést, nem zavarnak be a DominÓrák. :)
Az utolsó zárójeles mondatodat alkalmazd is:-(
Jó éjszakát!
Mint korábban írtam az ajándékok 3-as csoportban vannak, így az azonnali 3 pont és a -1, +1 pontos 12 órás van egy csoportba. Ezek közül, hogy melyiket kapod, az megint egy másik része befolyásolja a dominózási szokásaidnak. Mikor felsoroltad, hogy mid van az asztalodon, abból volt érzékelhető, hogy ebbe a csoportba húzol bele, ha beváltod az ajándékodat.
Őszintén mondom, az azonnali 3 pontra saccoltam.:-)
Hát ennyire megbízható a gépi "megfigyelésem".:-)
(Nem, nem kérek asztal állásokat felém közölni, mert jós nem vagyok és mindenki játsszon csak a maga szórakoztatására.)
Ma esti ajándék szivacs:
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 21:00-tól 00:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)