Fáj a tükrözés? (tudásbázis)
Én nem értem ezt a maszek és állami dolgot.
A mi SZTK-ban pl. maszek fogorvosok vannak, cserében a kerületi lakosokat el kell nekik látni TB alapon. Tehát egyik beteg sok-sok pénzért a másik meg ingyen, vagy amennyit szán rá kap szolgáltatást. Az orvosok ugyanazok.
A gasztrós is dolgozik maszekban és SZTK-ban is. Aki jó maszekban az jó államiban is és fordítva.
Volt aki rácsodálkozott, hogy jééé, ez a bőrgyógyász itt rendel? Nem is tudta,maszekon járt hozzá kemény forintokért.
Akihez járok kardiológushoz az SZTK-ba, a Honvéd kórház kiváló kardiológusa.
Nem attól függ, hogy jó valaki, hogy maszek, vagy állami, a tudása és az embersége a fontos.
Igazad van teljes mértékbe, fáj minden nap muszáj hogy oka legyen
Köszönöm a válaszod
Mindenképp így lesz😊
Köszönöm a válaszod
Jo egészséget neked 🥰
De ez én vagyok. A fogászati kezeléseknél is az okozza a legnagyobb problémát nekem, hogy a szájam kibélelik teljesen, koncentrálnom kell, hogy az orromon egyenletesen vegyem a levegőt, nehogy színeset ásítsak.
Legutóbb vérvételen négy alkalommal szúrtak és csavargatták a karomban a tűt, mert keresték a vénát. Az ilyen hidegen hagy. Van aki a tű láttán csinálja össze magát.
Szóval ne idegeskedj, légy nyugodt, mint medve heréléskor, nem lesz semmi bajod. :)
Én a gyomortükrözést szerintem nem bírnám ki bódítás nélkül. Már akkor a hányás kerülget, ha a fogkefe hátrébb csúszik a kelleténél.
Más az egyszerű fogtöméshez is injekciót kér, én úgy vagyok vele, hogy elviselem anélkül is.
Mindenkinek más ami rosszul esik, nem török senki feje fölött pálcát.
Köszönöm szépen mindenki válaszát😊
Mindenképp közreműködő leszek,hisz szeretném ha minden rendben lenne és kiderülne miért is fáj,és persze a gyógyítás is fontos
Mindenkinek jo egészséget kívánok 😊
Helyes a meglátásod.
Már megszoktam, sokan szeretnek kitűnni, hogy milyen borzalmas szenvedéseket élnek át, és a faxot.
Esküszöm a rákos gyerekek értelmesebbek, jobban tolerálják a tényleg fájdalmas és kellemetlen beavatkozásokat, mint 1-2 picsogó felnőtt. Felnőttebbek a felnőtteknél.
Detto.
A frászt hozzák szerencsétlenre, pedig így is eléggé be van foscsizva csórikám.
Gondolom egyén és orvos függő is mennyire ügyes,hogy kinek milyen a véleménye a tükrözésről. Nekem nem volt érzéstelenítés és kábítás sem. Semmi fájdalmat nem éreztem, de kellemetlen volt nyelni a csövet. Ne, fájt cseppet sem, inkább az izgalom. Nem egyszeri volt, gyorsan végeztek, szövettannal együtt.
Jó egészséget!
Köszönöm szépen 🥰
Jo egészséget kívánok nektek
Biztos vagyok benne.
Ne sértődj meg, de az eddigi posztjaid alapján, biztosan túl komplikálod ezt is.
Lásd, még el sem jutottál a gasztroenterológushoz, de te már tükrőzésre készülsz.
Én bélgyulladással küzdők..
Szia,
A dormicum megfelelő adagja ami megkönnyíti.
Amúgy nem fáj, de igen kellemetlen.
Nekem csinàlták már azzal és anélkül is.
Ajánlatos a bódítás.
Ja és persze az előkészület. Az se kellemes amikor minden kijön belőled és az uccsó nap mát semmit nem ehetsz.
Köszönöm. Viszont!
Nálam is nagyon fájt valami bent, de szerencsére nem találtak semmit. El is múlt a fájdalom, nem derült ki, hogy mitől volt.
További ajánlott fórumok:
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Létezik gyomorvizsgálat tükrözés nélkül?
- Vastagbél tükrözés !
- 16 hónapos baba kezdetektől hányós...most tükrözést akarnak
- A vastagbél tükrözéshez a háziorvosnak kell beutalót adnia?