Dobjam ki, vagy még ehető? (tudásbázis)
19. 7fb29bdf03 (válaszként erre: 10. - Nbandus)
2014. jún. 17. 15:15
Én szintúgy
18. virgilius (válaszként erre: 13. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 13:55
Szerintem rögtön érezhető, hogy jó még vagy már megromlott. Szagán, ízén. Ha jó még, akár le is fagyaszthatod most is. Ha nem jó, dobd ki. De jó ételt én biztos nem dobnék ki.
17. zebracsikó (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 13:27
én ezt már nem enném meg
16. Katinkaboszi
2014. jún. 17. 13:26
Tegyél alá paprikát és paradicsomot, hagymát, karikára vágva, szeleteld fel a vagdaltat és süsd át, más íze lesz teljesen és főzz hozzá tésztát, egy kis tésztasalátának, főleg ha apró darabokra töröd, miután átsült, vagy vágod.
15. 9ad44cf752
2014. jún. 17. 13:21
Igen. :)
14. dominós
2014. jún. 17. 13:17
Ha a szaga, állaga, színe, íze megfelel, akkor ehető! Nálunk ez működik. Szerintem semmi baja.
13. 49247d048a
2014. jún. 17. 13:00
Köszönöm. Én is finnyás vagyok a többnapos kajákkal, de ez tényleg olyan finom, hogy nagyon sajnálom. Az, hogy lefagyaszthattam volna, csak m,a jutott eszembe, de igen, legközelebb okosab leszek. Termeszetesen hűtőben volt, de bizros ami tuti, kidobom, nehogy valakit megmérgezzek :-) :-(
12. forrest2010 (válaszként erre: 10. - Nbandus)
2014. jún. 17. 12:39
Én azt megeszem 1 hétig is , lehet , h a végén már nincs is benne semmi , csak a káposzta , de még akkor se unom .
11. d2d5bb5db4
2014. jún. 17. 12:38
A fsírozottban tojás van, ha minden igaz.
Legközelebb okosabb lesz, én is ebben reménykedem mindig, mikor kidobjuk a kaját.:((
10. nbandus
2014. jún. 17. 12:30
Én nem enném már meg. Max 3 napos ételt vagyok hajlandó megenni, de abból is csak a töltött káposztát.
9. forrest2010 (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:29
Máskor , ha látod , h első nap mekkora kupac marad , tegyél belőle pl főzelékhez-krumplihoz-rizshez 1-1 adagot a fagyosba , én is úgy szoktam , legalább ha hirtelen nincs hozzá semmim , akkor előkapható .
8. ancsika688
2014. jún. 17. 12:26
Add oda valakinek aki szívesen megenné.
2014. jún. 17. 12:24
Ha szombaton sütötted és hűtőben tároltad akkor még szerdáig, csütörtökig is jó. Semmi baja nem lehet. (persze ha nem hűtőben volt, akkor dobd ki!)
6. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:21
Ha nem kívánjátok, úgyis kijönne, jobb ha megválsz tőle! Mondd, hogy nem benne van a hiba . :))
5. szafaripók
2014. jún. 17. 12:21
Ha eddig hűtőben volt, nem lehet nagy baja. De már nem fagyasztanám...
4. 49247d048a
2014. jún. 17. 12:19
Sziasztok. Szombaton sütöttem egy jó nagy adag zöldséges fasírtot, nem bírtuk mindet megenni. Szerintetek ehető még? Illetve arra gondoltam, lefagyasztanám a maradékot, mert még ha ehető is, már nagyon unjuk. Sajnálnám kidobni, mert nagyon finom lett. Ez az az "egybefasírt" amit sütőben sütöttem, nem az olajban sült golyók.
3. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:19
Ha még vársz egy fél napot, dobd ki!:))
2. forrest2010
2014. jún. 17. 12:18
Mit ?!
1. 49247d048a
2014. jún. 17. 12:16
Dobjam ki, vagy még ehető?
További ajánlott fórumok:
- Házi füstölt sonkán zöld penész van, ehető még vagy dobjam ki?
- 99%os étcsokit kaptam. Kacagva dobjam a kukába vagy tegyek vele egy kínkeserves próbát?
- Megmenthetőek a szilikonos sütőformáim vagy dobjam ki?
- Eldobjam vagy mit csináljak?
- Elszáradt a ciklámen virágom, kihajt még valaha, vagy dobjam el?
- Dobjam ki régi cuccaimat vagy ne?