Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Dióban sült csirkecomb recept

Dióban sült csirkecomb recept

A Dióban sült csirkecomb hozzávalói:
4 személyre
4 szép csirkecomb
bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás
2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld


A Dióban sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom. A diót és a morzsát összekeverem. A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba. Megsütöm a húst és melegen tartom. A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm. Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré.


Kategória: Húsételek receptjei


A dióban sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook