Diéta és torna 2011 februári kezdéssel (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltam Zumbázni, nagyon jólesett:) Este jobban ment még az alvás is, nem az altatót kellett bevennem:) Ma délutánra gondolkodom valami tornán otthon, még nem tudom melyik, de tuti Réka vagy Alexandra lesz:)
Sziasztok!
Szép kis izomláz van a karjaimban, vállaimban ategnapi Rékától. Ez a legnehezebb felsőtest rész nekem, meg is érzem...
Kezdek végre egyenesbe jönni úgy tűnik, kajával is jól állok (lekopom azért), torna is megy, cigi sincs, vállon is veregetem magam :D
Ilyenkor mikor végeztem az edzéssel, mindig rájövök milyen jó érzés tölt el utána, és sosem értem, hogy akkor miért is olyan nehéz nekiállni.. És miért tömöm magamba zsákszámra a csokit chipset és társait, mikor semmi értelme?
Kezd visszaállni az agyam jó útra, és ez jó! Már nem is nagyon jut eszembe a cigi, talán ezért is könnyebb most megint. Pont ma vagyok 1 hónapja tiszta! Büszke is vagyok magamra :D
Ti hogy álltok? Remélem mindenki csinálja a szokásos módon!
Szia!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy!:)
Tényleng rég voltam már ennyire kikészülve idegileg. Igen, így van, hogy még mindig reménykedem, de már nem tudom magam sem, hogy miben. Hidd el, nem egyszerű a döntés. Tegnap felhívtam azokat akikkel együtt voltunk Gyulán, hogy a férj beszéljen a párommal, mert még mindig folytatja az ivászatot. Még egy próbát megér. Sajna tegnap is és még ma is szabadnapos, így ivott is tegnap rendesen és nem is evett, csak az ital volt. Hazaértem fél 5-kor aludt, de felkelt hozzám, utánna feküdt vissza. Érződött és látszott rajta az ital rendesen. Nem értem még mindig, hogy miért van ez így. A hétvégén még az anyjában is csalódnom kellett, mert kétszínű, hazug. Nem tudom így mi lesz. A lényeg, hogy ma megyek Zumbára és nem érek haza egyhamar, csak kb. fél 7-re ha gyalog megyek. Jó ez a gyaloglás, jót tesz. A csípőmön jó hatása van és a lábamban is:) Legalább ennyi jó van:)
Hány centi vagy?
48,2 kg nagyon kevésnek tűnik. Mi a célod?
Akkor vállon veregetünk!!!!!!!!!!!
Nekem is volt 4 nap kihagyásom, most meg brutál izomlázam van az alfelemen. Majd belendülünk!
Sziasztok!
Szöszi, olvasom amit írtál.....sajnálom. Már sokat beszéltünk erről, mostanában meg nem írtál ezekről a dolgokról ,így azt hittem minden rendben. Ezek szerint mégsem? _Sajnállak, de tudom, ha az ember szeret, akkor reménykedik a végletekig. Csak nehogy túl sokáig tartson, aztán mégis kiderül, hogy nem működik....nem tudom mi tévő légy. mindenesetre, itt vagyunk ha csak panaszkodni akarsz, csak ebben tudunk neked segíteni.:(
Köszi, aranyos vagy!:)
Már jó lenne végre egy kis nyugalom!
Sziasztok, én tartom a tegnapi 48,2-es rekordot:)
szöszi71: sajnálom:( tudom, hogy ez milyen rossz, kívánom, hogy helyrejöjjenek a dolgaid!
:(
Természetesen eszem, de most nem úgy megy a kaja, mint eddig.
Nem tudom meddig mehet ez így:( Jó lenne ha megváltozna a dolog jó irányba! Még bízom benne, de már nem tudom még meddig és miért!?
Jajj de rossz, hogy ezeket írod! Nem is találok szavakat. Van egy határ, ami után már lehetetlen együtt maradni. Szerinted meddig mehet ez így? Bárcsak megváltozna!!!!!!!
A gyomorgörcsödön nem is csodálkozom...de vigyázz magadra. 1-2 falatot erőltess magadba, nehogy baj legyen, és legalább igyál sokat, az hátha megy.
Sziasztok!
Nálam fogyi szempontjából semmi jó hír. Itthon vagyok a héten, őszi szünet, ami evés terén egyet jelent a katasztrófával kb... Ennyi sütit és édességet nem tudom mikor ettem utoljára...
Beszélgettem a szomszéd bácsival tegnap, aki nagyon beteg volt, és le kellett tegye a cigit. Ennek már kb fél éve, és azt mondta azóta is folyamatosan édességet kíván, pedig ő előtte sosem evett édeset. Na ez még feldobta a napomat... Nincs mese, le kell küzdeni ezt a kívánósságot, ha nem akarok megint akkora lenni mint egy ház!! Mozgás is szépen elmaradt itthon, lusta disznó voltam. Ma gondoltam elmegyek futni egyet, hátha magamhoz térek kicsit!!
Mérésem elmaradt, egyrészt bennmaradt a centi a lakásban,és a mérlegem is ott van, másrészt semmi ót nem tudtam volna mérni, úgyhogy ráér jövő 7en is!
Szia!
Köszi kérdésed, lehetnék jobban is. Idegileg totál kész vagyok. Idő kell, hogy helyrejöjjek. A hosszú hétvégén voltunk Pesten a párom szüleinél. Sokmindenre kellett rájöjjek ami totál kikészített. Nagyon, nagyot csalódtam. Egyszerűen úgy érzem a párom nem tekint társnak, stb. Nagyon vacakul érzem így magam. Sajna az ismétlődik ami az előző házasságomban. Bízom benne, hogy változni fog és jobb lesz, de félek is, hogy mégse. Az idegtől totál kivan a gyomrom, úgy érzem csak egy pici gombóc és nem több. Ha eszem azért fáj, ha nem akkor pedig azért. Úgy tűnik egyenlőre megoldott a fogyi.
Továbbra is gyalog járok, pedig reggel már hideg van, de nem érdekel, felöltözöm.
Ezeken a napokon jobb is nem mérni!
Én ma reggel nem bírtam rávenni magam a tornára. Olyan izomlázam van a tegnapitól.
Szöszi, Kanalas! Hogy vagytok?
Hello mindenkinek!
Ma reggeli mérésem: 59 kg :-(
Centiben viszont: nyak: - 0,5, mell: -1, mell alatt: - 0,5, has: -0,5, csípő, -0,5, comb: -0,5, vádli: +1 cm. A kar változatlan.
A kilók miatt sírhatnék, de a centik megvigasztaltak.
Reggeli tornám sok nap kihagyás után: RR2 álló rész( 2db gombakonzervvel)+ RR1 talaj.
Most rohanok, egész nap a temetőket járjuk, majd csak este keveredünk haza.
Szép napot, puszi!
Sziasztok Lányok! Olyan ügyesek vagytok! Én ritkábban jövök, de az életmódom ugyanolyan mint eddig. A reggeli tornák mindig megvannak, mint ahgy a zumba meg a kondi is, az esti futás van hogy elmarad, mert sokat tanulok a kisebbik lányommal,( ő idén felvételizik).
Viszont nem vagyok még kész, épp most olvastam, hogy Réka mércéje szerint még mindig kellene fogynom, kb 1.5 kilót. ezzel én is egyetértek, így karácsonyig meg van a cél!
Betsabé: én is mérek elsején veletek!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Olvastam miket írtatok. Sajna én is ebben a cipőben járok. Még nem centiztem magam, nem merem, mert a rendszertelen torna miatt ami nyár óta nem igazán a régi, jöttek vissza a csípőmre és hasamra a centik. Nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy ismét lefogom küzdeni őket. Képzeljétek, már 3 hete, hogy gyalog járok dolgozni és haza, ez össz 80 perc egy napra és csütörtökönként járok Zumbára ami 60 perc. Tegnap is voltam, nagyon jó volt:) A tegnapi nap után még mindig érzem az izmaimat:) Zumba után persze ismét gyalog 40 perc alatt haza. Erős ütemben megyek és mindig nézem az időt, hogy beleférjen a 40 percbe. Már azért érzem a lábam erősödik és kezd a csípőm alakulni:) Ehhez még hozzá kell tegyem a Réka és Alexandra tornákat és tuti csaj leszek nyárra:)
Kitartást és sok sikert nektek!
Így tuti meglesz a motiváció, nem hülyeség :)
Na ledőlök én is kicsit még tv-t nézek, aztán alvás, korán lesz reggel.
Jó éjt!
Hát az alma nagyságrendekkel jobb, mint a csoki :-)
Én is így vagyok ezzel a téli időszakkal...több réteg ruha alatt nem feltűnő pár centi többlet.
A héten csináltam egy butaságot. Vettem egy csőfarmert próba nélkül, és itthon derült ki, hogy pár centi hiányzik, hogy begomboljam. Illetve, csak behúzott hasra lehet. Szóval ez a nadrág fog motiválni, mert úgyse fogom hordani, amíg kibuggyanok belőle.
Mennem kell! Jó éjt!
Csak 4-szer? Úristen, de közelinek hangzik így a karácsony!
Én is beérném már 1 centikkel! Télen annyira nem zavar mert nem látszik a kabát alatt, a lényeg hogy tavasszal és nyáron ne kelljen már takargatnom magam, ez a cél!
Ezen ne aggódj, letornázod reggel! Én is most ettem egy almát, de még mindig jobb mintha egy tábla csokit nyomtam volna be.
De jó, hogy centizel velem. Kiszámoltam, hogy karácsonyig még 4-szer fogok centizni, és ha mindig csak 1 cm-rel leszek kevesebb, az már milyen jó lesz :-)
Látom, hogy menni fog neked, mert elszántad magad. Eléred az álmod!
Nekem a csípőmre 3, a hasamra 4, a combomra 1,5 cm jött vissza, amíg nem tornáztam. De le fogom faragni. Réka tornái annyira brutálisak, hogy hatniuk kell :-)
Jajj de mérges vagyok magamra!
Este 6 után már nem akarok enni, és most az előbb nem álltam meg! Igaz, hogy még nincs olyan késő, de akkor sem kellett volna. Csak a gyerekek olyan jóízűen falatoztak, hogy nem bírtam ki. Házi szalámi, grahamkenyér, pici margarin. Reggel megint bünti torna lesz, az biztos!
Betsabé én mérek veled 1.én!
Nekem a csípőmre 7!!!!! cm jött vissza az utolsó 3 hónapban! Ha azt veszem mennyit ettem össze vissza, és miket, nem tornáztam... ahhoz képest nem is olyan vészes, de nem ehhez kellene mérni, tehát mégis rengeteg! Ez van, most már kár siránkozni, tenni kell ellene, úgyhogy én benne vagyok a centizgetésben, hátha így komolyabban veszem most már tényleg!!
Köszi, eddig megy a súlytartás. Most a centikre is ráhajtok.
Jó zumbát!
Nagyon ügyi vagy, gratula Neked!:)
Bárcsak már én is 58-nál járnék, na de majd elérem szépen, lassan:)
Fázós vagyok, de télen felöltözöm és a gyaloglás közben egyébként se lehet fázni.
Évekkel ezelőt (jó régen) gyalog jártam akkor is itt dolgoztam a klinikán. Jól bírtam és nem is volt akkor rajtam fölösleg. Sokat jelent az erőteljes gyaloglás sztem:)
Nemsoká indulok Zumbára, utánna ismét gyalog haza. Sztem hazamegyek, lezuhanyzom, leülök és kész leszek:) Viszont akkor fogom jólérezni magam:)
További szép napot!:)
Hajrá lányok! Biztos elérjük a kitűzött célt :-)
Szöszi! Hát ne is egyél lecsót, ha ennyire nem bírod. Van ezer más étel :-) Ez a gyaloglás nagyon jó. De télen is fogod bírni? Nem vagy fázós? (Én nagyon fázós vagyok)
Kanalas! Nagyon ügyi vagy a cigiletételben! Nagy dolog ez! Ne is mondd a centiket. Legutóbbi centizéskor majdnem elájultam, mert a súlyom tartom, de centiben több vagyok, mint a sok-sok torna idején.
Ma reggel újra 58-at mutatott a mérleg, szóval tényleg ennyi vagyok :-)
Reggel megint Rékával kezdtem a napom. 20 perc has a napi 20 perc-es albumról.
A 19. percnél ébredt fel a kislányom, szóval nem is lett volna többre időm.
Jó érzés volt így kezdeni a napot!
Reggelire mostanában zabkását eszünk. Mindenki nagyon szereti. Olyan jól lakatat, és egészséges is.
Kedden ( 1-én) ki mér velem együtt?
Ti hogy vagytok?
Szép napot!
Szia!
Biztos fini volt, én nem szeretem a lecsót. Még nem tudták velem megkedveltetni. Az utolsó próbálkozásnál éjszaka ki is jött belőle, szóval itt befejeztem. A gombapörit viszont imádom:)
Képzeld, már 3 hete, hogy gyalog járok munkába és haza, nagyon jó és érzem, hogy feszesedik a lábam és alakul a csípőm-fenekem tőle:) Ma megyek Zumbára, majd utánna ismét gyalog haza:) A rendszeres torna még sajna kimarad, de a jövőhéten már kezdeni akarom. Úgy vagyok vele, hogy nem sürgetem a fogyit és az alakulást, ha nyárra elérem amit akarok akkor tuti lesz (55 kg.)
Legyen szép napod!
Nem tudom most mennyi vagyok, nem is fogok most egy ideig mérlegre állni. Centizni fogok megint, és az lesz a mérce!
Cigivel nincs gond, a helyette evéssel volt inkább. Lassan egy hónapja nem szívom, nem is kívánom már annyira mint az elején, így nem is nassolok már annyit. Szép lassan kezdek visszarázódni a normális kerékvágásba! Most kell folytatnom, nem tavasszal kell megint észbe kapni, hogy hoppá...
Szöszi! Káposztás lecsót készítettem. Az egész család odáig van érte. Ma gombapörkölt volt az ebéd. Ez is nagy kedvenc. Holnap valami gyors ebéd kell...
Ma reggel RR5-ről a 40 perces teljes testtel kezdtem a napot. Hát volt már szebb reggelem is, de azért végigcsináltam.
Judy! Szerintem tök jól csinálod, hogy reggel csak 20 percet Rékázol...belőle ennyi elég is lenne kora reggel...
Csak az a bajom, hogy 3-4 nap kihagyás után mégis csak kell legalább 40 perc.
Rá kell vennem magam, a rendszerességre.
Kanalas! Megőrjítesz! Mi az hogy egyre messzebb kerülsz a súlyodtól? Ne már! A 2011-es évedet 2 hónap kihagyással végigtornáztad, figyeltél az evésedre. Februárban mennyiről indultál? Most mennyi vagy? Sokat fogytál, és ha még picit ingadozik is a súlyod, szépen fogysz lefelé. Láttuk a fotókat...nagy a változás!
Cigivel nincs gond?
További ajánlott fórumok:
- Diéta és torna 2011. augusztus 1-től
- Nektek volt már olyan, hogy diétáztatok, és tornáztatok, mégis többet mutat a mérleg?
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Milyen tornával tegyem hatékonyabbá a diétámat?
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Diéta mellett tornázni, mozogni kéne, de mit is csináljak?