Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Diéta és torna 2011 februári kezdéssel fórum

Diéta és torna 2011 februári kezdéssel (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
2839. Gumicsirke (válaszként erre: 2838. - Kanalas)
2011. nov. 7. 20:18
Hú, de jól hangzik..bár..a félig sütni nekem problémákat okozna:DD
2838. kanalas (válaszként erre: 2837. - Gumicsirke)
2011. nov. 7. 19:54

A hangyás biztos diétás lenne, mire elkapsz annyi hangyát hogy elég legyen a pizzára megvan a napi mozgás :D

Nem tudom már hol találtam a receptet, bemásolom ide az gyorsabb.

Hozzávalók:

20 dkg zsírszegény túró

3-4 evőkanál zabkorpa

1 evőkanál tejföl

oregánó

bazsalikom

Pizzaszósz: paradicsompüré, fokhagyma, fűszerek, ketchup

Összekeverni mindent, tepsibe tenni, elkenni. Félig megsütni, majd mehet rá a feltét.

Ha félig megsült a pizza, megkenni a szósszal, megpakolni 1-es feltétekkel, és reszelt sajttal, és készre sütni.

2837. Gumicsirke (válaszként erre: 2836. - Kanalas)
2011. nov. 7. 19:51

Hangyát olvastam...:DDDD

Hmm..Norbitól idegbeteg leszek..de ez a recept azért érdekelne:D hol lehet megtalálni?

2836. kanalas
2011. nov. 7. 19:47

Zsírszegény túró diétás persze, és még fehérje is, úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne belőle :D

Norbis recept volt, még nála is 1-es kódú, persze csak ha 1-es kajákat teszel rá feltétként. Nálam a hagymán volt a hangsúly, egy kis felvágott és sajt mellett :D

2835. Gumicsirke (válaszként erre: 2834. - Kanalas)
2011. nov. 7. 19:40

Hmm, jól hangzik, és ez diétás?:DDD

szöszi: akkor ez tényleg tök más, jobbulást:)

2834. kanalas
2011. nov. 7. 18:26

Sziasztok!

El kell mesélnem milyen vacsit sütöttem ma. Találtam egy receptet, pizza, és a tésztája túróból van! Soha nem hallottam még róla. Pont volt egy túróm ami 2 nap múlva lejárt volna, hát megcsináltam. Először nem voltam elmosva a látványtól, gondoltam megy a kukába az egész, hát nem, nem is lett rossz! Még a lakótársam is azt mondta finom, pedig fiú, és nem nagyon eszik ilyen dolgokat! Nem is bírtam megenni egy egészet annyira laktató volt, pedig nem lett valami nagy!

2833. szöszi71 (válaszként erre: 2832. - Gumicsirke)
2011. nov. 7. 15:21

Szia!

Nekem teljesen más érzésem van. Úgy érzem, egyet bedobban és akkor olyan mintha egy kést szúrtak volna bele. A másik érzés olyan mintha kihagyna egy ütemet és a napokban a szegycsontomban nyomást éreztem. Ez már megy kb. egy éve, de ma míg jöttem munkába a szúrás 3x ismétlődött és megijjedtem. Ez 40 perc alatt volt.

2832. Gumicsirke (válaszként erre: 2829. - Szöszi71)
2011. nov. 7. 14:40
Szia, mit éreztél? Mert nekem is volt egy hosszabb idegeskedős időszakom, és azóta én sokszor éreztem, h ilyen..torkomban dobog a szívem érzés..Nem hasonló volt neked is?
2831. szöszi71
2011. nov. 7. 14:26
Köszi!:)
2830. Betsabé (válaszként erre: 2826. - Szöszi71)
2011. nov. 7. 14:25
Neked is szép hetet!
2829. szöszi71
2011. nov. 7. 14:24
Biztos jó lehet reggel tornázni, de én se bírnék fél 6-nál korábban azért felkelni, hogy tornázzak egyet:) Így is elég nyögvenyelős a fél hat is:) Mostanság főleg, hogy az ideg is levett az erőmből. Ma átkellett menjek a kardiológiára, mert a szívem elég érdekes volt reggel ahogy jöttem dolgozni gyalog. Persze ez a dolgo legalább már egy éve fennáll, de most erősödött és megijjedtem. A szívideget kell megnyugtatni. Szegnem kell 3 hétig Magne B6-ot, napi 3x1 szemet és remélhetőleg attól rendeződik. Én nagyon szugerálom magamat, hogy így legyen, mert semmi kedvem más bogyót szedni és még további kivizsgálásra mászkálni. A vérnyomásom 140/100 volt, a pulzus 90. Ennyi életemben nem volt még, inkább alacsony, mint magas:(
2828. Betsabé (válaszként erre: 2825. - Kanalas)
2011. nov. 7. 14:23

Jajj, ez cikk hátborzongató! Ne olvass ilyeneket. Pár hónap alatt regenerálódik, kitisztul a szervezeted, és olyan lesz mint cigis korszak előtt.

Sok embert ismerek, akik letették a cigit, és normális súlyúak.

Ne add fel!

2827. Betsabé (válaszként erre: 2823. - Judy1974)
2011. nov. 7. 14:18
egyet értek! a korai tornánál nincs nyugisabb. De nekem a korai kelés soha nem egyszerű.
2826. szöszi71 (válaszként erre: 2821. - Betsabé)
2011. nov. 7. 08:29

Szia!

Ne félj, ebből nem lesz rendszer, de akkor jólesett:) A héten még nem kezdem az otthoni tornát, mert egy pár rossz nap következik, de utánna ígérem teljes erővel belevetem ismét magam és nem érdekel semmi, csak hogy elérjem a célt!:) Nem sürgetem a fogyást, látom, hogy inkább a tornára kell visszaállni és akkor tuti beindul ismét és elérem nyárra amit akarok.

Legyen szép napod!

2825. kanalas
2011. nov. 6. 18:40

Olvastam egy cikket most a dohányzásról, pontosabban a leszokásról, és nagyon nem tetszik amit látok, ezek aztán tudják hogy vegyék el az ember kedvét...

A kritikus időszak, a fordulatszerű megkönnyebbülési fázis után – ha nincs visszaesés –egyenletesebb, békésebb időszak következik.Ennek két jellemző élménye van. Az egyik pozitív: a reggelenkénti – felébredés utáni- kábult, tompa állapot eltűnik és helyette üde, friss, tiszta, éber közérzeti és tudatélmény válik uralkodóvá. A másik tapasztalat negatív és egyre nyugtalanítóbb: fokozódik a testsúly. Valószínűleg vízretenció játszhat ebben szerepet. Már megszűnt ugyan a kényszeres „rágcsáló fázis” és a „melléevés” is kimarad, sőt már jut lelkierő a táplálkozás szabályozására is, tudunk vigyázni arra, mit eszünk. Mégis hiába! A testsúly agresszíven nő!

Nem elég hogy nő, oda kellett írni, hogy AGRESSZÍVAN... brrrrr....... jobb ha nem is olvasok ilyen cikkeket, mert csak kiakasztanak

2824. kanalas
2011. nov. 6. 18:19
A kirándulásból nem lett nagy kirándulás.. barátnőm fáradt volt mert bulizni volt pénteken, így csak egy 6-7km-t mentünk megint. A semminél jobb. Tegnap meg én mentem bulizni, úgyhogy ma semmi torna nem volt, és nem is nagyon lesz. Na de majd holnap...
2823. judy1974 (válaszként erre: 2822. - Betsabé)
2011. nov. 6. 17:44

mind mást akarunk mint ami van! csak egy kilóval lenne kevesebb..aztán megint....én is így vagyok vele.

Szöszi, bepezsgőztél???? Nem semmi vagy.....

Timi, milyen volt a kirándulás? Én tegnap délelőtt dolgoztam ,aztán itthon folytattam, ma pedig tapétázás van nálunk, a fiúk csinálják, én csak a kezük alá adom a dolgokat.

Betsabé, 6 óra az nincs korán! Simán fel lehet kelni! csak hozzá kell szokni. Akkor lehet a legnyugisabban tornázni,hidd el!

2822. Betsabé
2011. nov. 5. 15:27

Üdv mindenkinek!

Annyira nehezen megy visszarázódni a rendszeres tornába. Ma reggel 6-kor kezdtem a tornát (hogy a gyerekek ébredése előtt be is tudjam fejezni), de képtelen vagyok minden nap korán kelni. Napközben meg nem tudok időt szakítani...bla-bla-bla. Ezek a kifogások. Ezen a héten legalább a 100 perc mozgást elértem, ami elég nagy sikerélmény nekem.

A súlyom 58-59 között ugrál, de jobb lenne, ha 57-58 között mozogna.

2821. Betsabé (válaszként erre: 2820. - Szöszi71)
2011. nov. 5. 15:16
Jajj, Édes Szöszi! Ne csináld ezt! nem szabad ennyire elkeseredned. Inkább tornával lazulj. Tudom, beszélni könnyű...de nagyon vigyázz magadra!
2820. szöszi71
2011. nov. 5. 10:36

Sziasztok Lányok!

Nagyon ügyik vagytok!:)

Tegnap megint nem tornáztam. Vettem egy üveg pezsgőt és míg ügyködktem otthon délután szépen beiszogattam. Egész jól éreztem magam tőle:) Jó volt lazulni egy kicsit a sok stressz után. Sajna a lelkem az még fáj, nehezen gyógyul.

2819. kanalas
2011. nov. 5. 09:58

Szerintem még ebéd előtt csinálok egy kis Rékát, 20-40perc,aztán délután megyünk megint kirándulni. Barátnőm kirándulómániás kicsit,szinte minden nap megy, elmegyek én is vele, ha már ilyen szép idő van. Olyan szép ilyenkor az erdő, már csak azért is megéri. Tegnap csak egy kicsit mentünk mert későn indultunk, ma talán hosszabb távra is futja. Meglátjuk mi lesz belőle.

Nálad mi a terv?

2818. judy1974
2011. nov. 5. 09:50

Köszönöm, és így is teszek!

mit tornázol ma?

2817. kanalas
2011. nov. 5. 09:19
Ha a ruhák és a tükör téged igazol, akkor nem lehet gond! A mérleget meg sz@rd le, csak elveszi a kedvet mindentől! Nehogy még ennél is kevesebbet egyél, az már kész koplalás lenne. Ne foglalkozz a mérleggel és kész!
2816. Gumicsirke (válaszként erre: 2815. - Judy1974)
2011. nov. 4. 22:47
Ne is változtass, majd megindul, én se változtattam. Próbáltam, de drasztikusat nem is mertem.
2815. judy1974 (válaszként erre: 2814. - Gumicsirke)
2011. nov. 4. 22:45

hát, ja!

Pedig nem tudok nagyon többet mozogni, sem kevesebbet enni....ez van:(

2814. Gumicsirke (válaszként erre: 2813. - Judy1974)
2011. nov. 4. 22:43
Nekem is volt, hogy 1 hónapig meg se moccant a súlyom, sőt, felfelé ment több, mint 1 kg..azóta se tudom mitől volt, semmin se változtattam...ilyen sajna van:-/
2813. judy1974
2011. nov. 4. 22:41

de te legalább tudod, hogy mitől állt be a súlyod. Én semmit nem csinálok másként és mégis....mindegy, ez már annyira nem stresszel, nem is ugrálok annyit a mérlegre, de amikor ráállok és látom, akkor bosszant.

Már tényleg kezdek arra gondolni, hogy az izom ugye nehezebb mint a zsír, lehet attól nem megy lejjeb a mérleg....

mindegy: a ruháim egyre kisebbek, a tükröt sem mindig utálom, úgyhogy majd megy...

2812. kanalas
2011. nov. 4. 12:05

Köszi Judy!

Így utólag belegondolva, nem olyan nehéz letenni, csak a jó hozzáállás kell! Mennyivel jobb érzés most, hogy mozgok inkább a csokihegyek helyett. Úgy tűnik kellett nekem is ez a pár hét, hogy sajnáljam magam, és tömjem magam helyette, de most magamhoz tértem végre, és belendülök mint nyáron!

2811. Gumicsirke (válaszként erre: 2810. - Judy1974)
2011. nov. 4. 11:45
Ne is mondd, ez ismerős:D Mindenki azt mondja, h jó ez így, de én már azon gondolkodom, hogy mikor megy le a kövi 2-3 kiló:D
2810. judy1974
2011. nov. 4. 11:13

hú, lányok, mindenki nagyon ügyes!

Szöszi, a torna a fejedet is kikapcsolja kicsit, bármit választasz ,jó lesz!

Kanalas, nagyon ügyes vagy, a cigi miatt külön tisztellek: bár én sose dohányoztam a tesómtól láttam, hogy milyen nehéz letenni. És akkor tényleg igaz az is, hogy a torna is meg a kaja is agyban kell, hogy eldőljön.

Gumicsirke, szerintem is jó már a súlyod, de nyilván te látod, hogy hol akarsz még alakulni.

Nálam is így van, mindenki szerint jó vagyok így, csak szerintem nem. Én még tudom, hogy honnan akarok farigcsálni, és azt bizony le is faragom!!

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook