Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Depiüző só rom (beszélgetés)
télleg nem belevau
de honnan tudod hogy a mostani párod nem szeret szivből csak azért mert nem mutatja ki az érzéseit?
így van. minden vihar után jön napsütés...
Nekem is sokat segít az írás. Teljesen természetes, amit érzel, mindenki erre vágyik.
nagyon kedves vagy. jó kiírni magamból az bizti. szeretném ha szeretnének...úgy igazán,szívből.
szóval húzogatni:))))
jó "munkát" kedves malyom :))
A bosszú csak bosszút szül. Viszont örülök, hogy jobban vagy.
"örül, mint majom a farkának" ?????
na hagyjuk, léptem én is :D
biztos van kiút.most jobban vagyok egy kicsit. sikerült gondolkodnom. eddig bosszút forraltam,a szerelem ellen, de most úgy látom hogy felesleges.hagy menjen ,szórakozzon, élvezze a szabadságot. én fosztottam meg tőle...megjegyzem önként, örömmel vállalta..
jovanmá álmodoztam egy sort! egyébként én az R-es változatba mentem bele de most azt hagyjuk az Anna miatt!
na tényleg megyek!
puszázok mindenkit aki kéri vagymi!
Nálunk is ilyen volt a Brigivel ... én voltam a 3. oldal. csak nálunk nem volt ilyen durva mint nálatok mert csak szex volt. igy a Brigi helyett én mentem egy kicsit a padlóra!
Bocsi és simiiiiii!
mentem huzigálni meg káromkodni! :D
a férjem tisztelem a szerelmet meg szeretem.
majd lesz valahogy.én türelmes vagyok és fiatal....
mentem hajmosásos-tusolást tartani a banyáknak, az legalább 2 óra, ha tudok kukkolok :D
te falkavezér, te !!?? :DDD
jajmá!
nem itéllek el !
ha nem kapod meg itt a szeretetet EVIDENS, hogy elmész máshova!
szóval ha nagyon messziről nézzük és hunyorítva jól csináltad a dolgokat!
mennyire szereted még ezt vagy azt a pasit?
kivel milyen a kötődés?
tudjuk:))
javaslatodat előterjesztem:))
csak el ne bízza magát:PPP
Kérlek ne haragudj, de FAROKRÓL ha lehet, ne mondj semmit!!!
higyjétek el, hogy másra sem vágyom csak egy szerelmes, őszinte párra aki olyan legalább mint én..soha nem jutna eszembe másra nézni..:(
pontosan:)))
farkasfalka?:)))
malyom!édes vagy. köszönöm a véleményezést. tudom, hogy nem szép amit teszek/tettem, de ki voltam éhezve a szeretetre és hát így jött össze...a gáz, hogy nehéz kimászni belőle. na, ehhez kéne okosság...
Bocsi, hogy beledumálok, de malyom ÉLETMENTŐ!!!!
Javasolnék egy plecsnit, oklevelet, tiszteletbeli életmentő címet neki!!!!
nem tűntem el..csak ovi,suli...
ja, a falkavezér, nem??? ;DD
tudtam!!!
hogy ebben is "azt" keresed:PPP
de remélem leszel még
nagyon böjtös volt ez a nap, így nélküled:)))
hmm koordinálni!
pááárokat!!!
nyamiiiiiiiiiii!
Lányok!
megint eltünök és semmi bajom sem lesz csak megpróbáljuk az én xboxomat össze lankábelezni a szomszédékkal!