Depiüző só rom (beszélgetés)
de meg ám, hát hogy nekem az "urammal" úgy kelljen élni mint egy idegennel??? hol már!!
hogy szeretőt tartsak?? hol már!!
én megbeszéltetem még a falakat is, meg a kősziklát és még csak nem is kényszerítem rá, mondják maguktól
de ez tehetség kérdése, aki nem akar az nem is képes semmire
ha pedig már nincs mondanivalóm egy embernek, akkor tudom, hogy részemről kihült dolog
ha nem várom a percet, hogy beszélni tudjak vele, akkor felesleges bármiféle kapcsolatot fenntartanom vele
aki nem boldog a férjével az váljon könyörgöm - mindenre van megoldás - nem jó így, hát akkor csináljuk úgy, de elég átgondolni és már meg is van a válasz, de ennyi negativitástól lassan én is bedepizek itt a depiűzőn és akkor olvashatok pozitivitásról, meg nézhetem a Titkot, mert, ha nem, hát aludni sem tudok többé
egy kis vidámságot akarok, mert holnapig vissza sem nézek
mondjuk én sem hallottam olyat még ha valakivel akartam volna beszélni akkor ne tudtam volna.
meg kell találni az eszközöket.
gyerekek megyek én is
még dolog van. majd este vagy holnap tali :)))
ha nem akar és nem tesz semmit, akkor ha fejre állok sem:( ez van...
na, lépnem kell, majd még vissza nézek:)
sziasztok:) jó dumcsit
nem panaszkodok neki, mert attól nem lesz jobb...
egyébként ezerszer próbáltam vele kettesben elmenni valahova, hátha sikerül kiokoskodni, hogy mizu, de nem.....
ő nem akar sosem
mikor megismerkedtünk,rögtön tudtuk egymásról hogy ő az igazi. mert sok közös volt bennünk, és van a mai napig is.
persze az elején más volt nálunk is, mert akkor még friss volt a kapcsolat. mi is laosodtunk az évek során de ez van.viszoont tudom ha baj van akkor számithatok rá. nekem elég ennyi. te ha többre vágysz akkor vele kell ezt megoldani. üljetek le és szépen beszéljétek meg. ha csak panaszkodsz neki akkor az nem szerencsés. ha kell akkor menjetek el valahová ketten és egy bensőséges beszélgetés keretében rájöttök mi a helyzet
vááá!
eszem valami szilárdat közben olvasok és majd véleményezek!
megint sokat irtatok! :DD
de ez a jóóóó!
puszi!
szia!
olvass egy kicsit:)))
mögjöttem!
lehet lanpartizni a szomszéddal :DD
nem csókolózunk:)
csak puszi. nem szeretek csókolózni és ő sem
ha egy kapcsolatban az nagy elvárás, hogy legalább kicsit is érezzem, hogy még szeret és kellek neki, akkor igen...nagyok....
de ki nem szeretné azt érezni, hogy szeretik???
És itt van a lényeg!!!
Szancsesz, neked a könyvet nem kell elolvasnod:)))
érzed hogy szeret?veled van jóban rosszban?melletted van a bajban?
ezt csak tudod. ha igen akkor fogadd el hogy ő ilyen.
de ezzel el lehet rontani a dolgokat. és aztán baj lesz. elege lesz a pasinak az elvárásokból.
ha ugy érzed felesleges a hajcihő, gondolkodj, ha nem akkor beszélgess vele. másképp nem megy. de neked kell rájönni hogy nem tul nagyok az elvárások