Depiüző só rom (beszélgetés)
a nőknek szükségük van a bizonyitásra igazolásra különben elbizonytalankodnak. a pasik meg azt mondják hogy á együtt vagyunk évek óta, minek mondjam?
férfi és nő másképp gondolkodnak. ennyi.
és ismerni kell a társam. ha ismerem nem bizonytalanodok el. ha pedig mégsem stimmel valami, ugyis megérzem.
de ne biztos hogy baj van ha nem mondja mindig a szavakat
megkérdezhetem, hogy mióta vagytok együtt a pároddal?
A nőknek viszont el kellene fogadni ezt.
Sokan miért várják el, hogy a pasik megértsék őket, amikor ők sem hajlandóak rá?
igaz, mindenre az volt a válasza, hogy "igyekezni fogok"......hát nem tette.....mindig csak mondogatja...
de nem akarok úgy élni mint mások, hogy ez van bele kell törődni....
való igaz, mindenhez kettő kell
de azért a 6,5 év alatt csak leültetek megbeszélni, ha problémák voltak
mi változott mostanában?
a pasik egyszerű észjárással vannak. nekik elég ha tudod hogy szeret. az ével bizonyitanak. én már csak tudom. az én párom is "ellaposodott" ilyen téren. de nem érdekel. nem foglalkozom vele. tudom hogy szeret. ennyi
én hiába akartam segíteni a dolgokon, ha ő nem....beleuntam....
mennek az évek nem kell vele törődni.
ezzel mindenki igy van. legalábbis a legtöbb. a pasik érdekes észjárással vannak megáldva.
évek során betudják hogy tudja a nő hogy mit érez. igy nem szükséges éreztetni.
nekik nem fontos. másképp gondolkoznak. nem nagy dolog
na, ez a másik "szürke hétköznapok" akármikor felakarom dobni....mindig lehangol....már nem is próbálkozok....ehhez is 2 ember kéne....
mindig az mondja, hogy semmi....de ilyenekről vele nem is lehet beszélni....
és nem tudjátok megbeszélni?
ez betudható a szürke hétköznapoknak is. nem lehet mindig ugyanugy teljesiteni. ha nincs gond akkor ennyi.
ha pedig ugy érzed nem oké akkor beszéld meg vele
akkor eddig miért tette? miért mutatta ki....ne mondja százszor....nem arról van szó....
mennyi ideje vagytok együtt?
Akkor kell leülni és megbeszélni, hogy mi a baj, mi változott.
ja imádlak szeretlek virágot veszek aztán a hátad mögött csallak:(
az a gond, hogy amit eddig éreztetett, azt már nem érezteti...
Pontosan. Mi értelme, ha valaki elmondja egy nap százszor, hogy szeret, a viselkedése, a hozzáállása pedig tökre az ellenkezőjét mutatja.
ha együtt élsz valakivel, aki eddig -a maga módján- kimutatta, az érzéseit és egyszer csak ez megszűnik, akkor sem elgondolkodtató?
Erre írtam azt, hogy a pasik teljesen másképp mutatják ki, mint a nők.
Nálatok is ez a gond?
szavak szavak. üres szavak. hazug szavak. a tettek beszélnek. az én párom sem egy szeretet kimutatós, de mellettem van jóban rosszban. ez többet ér a szavaknál
nem. ugyanis nem vagyunk egyformák. a pasik meg amugy sem a szavak emberei
igaz, de ha valaki valamit érez, azt általában valahogy ki is mutatja.....
még ha csak minimálisan is....
Mutatni bármit lehet, inkább érezni kell.
de ha valaki semmit nem mutat? az már kicsit elgondolkodtató.... nem?
szerintem ezzel mindenki így van:))
Ezt én is mondtam/kérdeztem. Mindenki másképp mutatja ki a szeretetét, a pasik meg különösképpen.