Depiüző só rom (beszélgetés)
én is 27 évesen szültem és még egy éve sem voltunk együtt, de mind a mai napig biztos vagyok benne,hogy nem hamarkodtam el a dolgokat - előtte már annyit láttam és éltem, hogy tudok dönteni első látásra a saját dolgaimmal
nem hiába mondják, hogy ne kapkodd el az életed, ami neked nem sürgős az másnak sem lehet az - tehát jó volt bulizni és csak későn komolyodni
vagy jönnek sorban a szeretők és a pasinak egész életedben hazudhatsz
szerintem nem érdemli meg ezt a gyerekeid apja
nincs abban semmi ha beleválasztasz, de akkor viszont legyen annyi becsület hogy elváltok. mert ha együtt laktok minden kiderül előbb utóbb.
még az is hogy nem szereted. és ezzel lehet mindent el is rontasz
de ha nem szereted kár vele lenni
mert akkor eltolod mindkettőtök életét. mert a pasi előbb utóbb rájön.
inkább válj el békében most mint harcban 5 év mulva
akkor valszeg rosszul választottál. akkor viszont mérlegelj,
megmaradjon a házasságod és élj egy középszerű életet, vagy válj el és akkor költözz el de ne a pasihoz akinek a szeretője voltál. és tiszta fejjel gondold át hogyan tovább. de tény ha már nem szereted akkor ne legyél vele. mert ez igy szar ahogy van.csak azért mert jó a gyerekekhez. a te életed. én a helyedben egyiket sem választanám. lennék egyedülálló anyuka
akkor azt javaslom én (de ez az én véleményem)
ülj le a férjeddel és beszéljétek meg hogy mit érzel iránta és hogy ez miért van igy és hogy ő mit gondol hátha ketten kimásztok ebből.
és közben rájössz a férjed kell.
de ha nem akkor viszont váljatok el. és mindenki éljen tovább ahogy kell
hallod ezért nem kötöttem le magam 29 éves koromig. jól kipasiztam magam kiszeretősdiztem magam(persze mig független voltam)
aztán lenyugodtam és jöhetett a család. és ennyi
akkor várj. hogy is van?neked van férjed mellette pasid aki nem olyan mint akinek mutatja magát a férjed pedig nem mutatja ki az érzelmeket?
kicsit összekuszáltam