Depiüző só rom (beszélgetés)
most picit bonyolult ez a delux75.
most otthagyta a férjét egy másikért vagy ott akarja hagyni?vagy szerelmes lett a férje mellett és most sir mert egyik sem olyan mint a mesében?
hú segitsetek. olvesgatok itt vissza de már kissé belehülyültem:)
JOGOS.a férjembe is szelmes voltam baszki. nem láttam hogy érzelemmentes pedig az volt.. azért is kellett mert elérhetetlen volt.
a válás meg épp hogy a bíróságra nem lett beadva. kiderült a szerelem hazugsága és visszaléptem.
ő ezt elfogadta és a mai napig feleségül akar venni..de az eszemre hallgatok.
hát te tudod. de igazából fel kéne tenned magadba a kérdést hogy szereted egyáltalán még a férjed?
és ha igen miért , ha nem akkor miért nem?csak azért mert nem mondja mindig hogy szeret vagy esetleg hűűtlen
és mi van akkor ha tényleg szeret csak ilyen?majdnem minden pasi ilyen
biztos hogy ilyen marad?
bocs hülye vagyok
azt hogy szerelmes vagy.
mert azt hiszed ő jobb.. de lehet csak addig mig együtt jártok. és aztán?biztos hogy más lesz?
senki sem azt mondta, hogy egy "sz...alak" lennél, csak én kívülről nézem, te pedig nyakig benne csücsülsz a story-dban - teljesen más látószög
a másik, hogy 9 év nagyon hosszú idő ám, de gondolj bele, hogy miért mentél hozzá? akkor ki tudta mutatni az érzelmeit? nem hogy az esküvő előtt is ilyen volt és te tudtad, hogy mit választasz?
aztán egyszer csak lázadsz a saját dötésed ellen, mert így nem csak őt f....zod le, hanem önmagadat is
aztán pedig ennyire tönkreteszed magad egy olyan alakért, akiért még a válást sem voltál hajlandó felvállalni - te csinálsz minden annak ellenkezője szerint, mint ahogy mondod - akkor meg gondolkozz már kicsit higgadtan és ne csak a wc-kagylót ölelgesd nagy rosszullétedben
talán a tudatalattid tudja, mi a helyes neked, csak te nem veszed figyelembe :)
na jó mondok egy példát. anyósom aki már nem fiatal élt apósommal 15 évig. az após ugyanezt tette. nem mutatott ki érzelmet. a csaj szerelmes lett, és elvált. a gyerekek kb 12 évesek lehettek(2 gyerek van)
mikor válásra került a sor. az egyik gyerek az apánál a másik az anyánál(mellesleg az anya költözött el)
a nő 3 évig birta a pasival azóta is sír a szája hogy lehetett ekkora marha. bosszúból otthagyta a párját egy másik hülyéért aki kb 2 hétig mutatta ki az érzelmeket. miután összeköltöztek rosszabb lett mint após
még ivott is:(
szóval vigyázni kell a sértett hiuság nem fest tiszta képet olykor
látod látod?
mi mennyi mindenben egyetértünk:)
de ezt tovább vezetve annyit még hozzáfűznék hogy az ember fogadja el a másokait olyannak amilyen. ha nem jó valami ne változtassuk meg,ne álljunk bosszút,ne szivassuk, hanem keressünk mást
ha hozzáment akkor valószinű tudta kb-re milyen lesz.igy ne legyen depi hanem fogadja el. én is tisztában voltam a párom tulasjdonságaival, a jókkal arosszakkal egyaránt.
ő sem egy szeretet kimutatós pasi. de én tudom hogy ő szeret.
a pasik nem egy szeretet kimutatósak. mert ha szeretnek tudják ugyis és tudják azt is hogy egy jó asszony tudja minek mondani?
Már elnézést csajok, de mivel koronázási ceremónia, ezért kötelező a nagyestélyi:)))
Bár akiknek kisvirágjuk van, mehetnek kisestélyiben.:)))
Malyom pedig frakkban.