Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
és nektek megcsinálták a PICSI-t?
Nagyon drukkolok neked, hogy az a 2 sejtecske renben osztódjon.Nekem Leskó is, meg a csajok is azt mondták,hogy rossz HBA tesztnél automatikusan PICSI-t csinálnak a biológusok. Mert emiatt Én is halálraizgultam magam, így mindenkit külön megkérdeztem, hogy tudják-e amikor utoljára volt egy kísérletünk.
Szia nórika81'
BB-hez járok, egyet már kilőttünk az 5-ből.
Most pihenőn vagyok áprilistól 1 évig :(
Januárban már több, mint 15-en voltak. És már többet nem írnak fel. Így februárra kellett feliratkozni. TZ rögtön ezt is mondta, hogy már valszeg csak február lesz (aztán majd a mensturációs ciklusomtól függően lehet január vége!) :)
sajnálom!Ti nem akartatok hamarabb menni,vagy nem volt korábban hely?
Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó híreim. A hCG-m 0,1 lett, szóval februárban folyt. köv. 2. felvonás. Az első egy óra nagyon rossz volt, de most már jobban vagyok. Valamiért nem ők voltak a mi kisbabáink. :(
De bizakodunk, és reméljük, hogy a következő programban már sikerülni fog.
Lehet hogy érdemes lett volna megcsináltatni a többi vizsgálat mellett. De az ember mindíg utólag okos.
Higgy benne Ez is sikerülni fog. :-) Minden ok lesz.
mi nem voltunk genetikán,mivel az első lombik kapásból sikerült,ezért eszébe sem volt a dokinak hogy elküldjön genetikára.Bár a rossz HBA miatt elküldhette volna a férjemet,mert az ugye genetikai érettlesnédét jelzi a hímivarsejteknek.Csak hát mivel neki már van egy gyereke,így nem küldte őt sem,meg engem sem.
De ti már voltatok genetikán és akkor rendben volt minden. ?
Hát ez a biológus dolog érdekes :-( ez nekem is szöget ütött anno a fejembe.......
Én is kíváncsi vagyok és ugyanakkor félek is,nehogy valami genetikei probléma derülön ki,mert akkor meg vagyunk lőve
Hát marhára kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani neked holnap TZ.
Mondom, kéne már egy levél Kaáli bácsinak, hogy mik folynak itt!
na ez az!nekünk az ICSI nem elég,ha egyáltalán azt is megcsinálták...
De Juditnak PICSI kellett volna.
Szorítok lányok! Bízom benne hogy jó hírt kaptok.
Amúgy nekem LR azt mondta mindig ICSI van.
persze,örülök hogy van 2 legalább,csak dühös vagyok a biológusokra
Tavaly én is csak egyet kaptam vissza. Amint látod nem vagy egyedül.
Hátha még rájön a másik is, hogy szereti a kisfickót, akit hozzá engedtek:D De ha nem, akkor egy is elég, csak kapaszkodjon kilenc hónapig erősen.
Még nekem is telefonálni kell holnap, de azt mondta hogy valószínű hétfőn kapom vissza
Azt hittem csak én vagyok ilyen "selejtes" hogy csak ennyit tudok produkálni! Akkor örüljünk együtt az egyeseknek!:)
Ó, ez tényleg nem jó arány. Deee, örülni kell annak a kettőnek, és küldeni nekik a pozitív energiát. Két sejt pont elég két babához :)
fogalmam sincs hogy megtermékenyülhet -e még?Én is ebben bízom,mert nekünk a 12-ből csak 2 lett.Már konkrétan mondták is hogy hétfő lesz a beültetés napja?Én kérdeztem a biológust,de nem tudta még megmondani,csak hogy holnap megint telefonáljak,hogy elkezdtek -e osztódni.
Köszi Love és nagymaja! :))) A remény hal meg utóljára szokták mondani...
Igen, én voltam az a szekrény mellett! Most hívtam őket, csak egy termékenyült meg a kettőből, és azt mondták hétfő lesz a transzfer, ha nem történik semmi. Remélem találkozunk! Mindenképpen írj, ha van valami!
Nem értek hozzá, kérdezném, hogy a másik is még megtermékenyülhet?
igen,leírtam a naplómba.2 termékenyült meg.no komment
Én is izgulok értük........Alig várom az eredményeket.
Jó az 5 sejtecske, minden Ok lesz, ne izgulj. A nyh pedig lesz olyan vtg hogy azzal is minden rendben lesz.
Szia pocok! Üdv köztünk!
Az első konzultációért, vérvételért, ultrahangért, esetleg spermavizsgálatért fizetni kell. Aztán ha már bekerültél a programba, akkor nem kell a vérvételekért, és ultrahangokért fizetni.
Nálatok miért kell a lombik? Kihez fogsz menni?
Na, mi van már? :) Telefonált már valaki?
További ajánlott fórumok: