Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Sajnos ez tényleg nagyon nem jó :(
Hát most tényleg ki kell próbálni a természetes dolgokat, azok hátha használnak.
Így ahogy írtad Valami biztos hatni fog :)
Köszi lányok!
Nórika! Az már szép nyálkahártya!
Szia!
Igen, ez lesz az első konzultációnk. :-) Már nagyon várom, nagyon sokat remélek az Intézettől.
Szia!
Én olyannyira pihenek, hogy még egy tányért sem enged elmosni a férjem! :) Biztos ami biztos, a hcg-ig itthon maradok, filmet nézek, fekszek. Remélem Te sem dolgozol!? Azt mondják ilyenkor min. 5 napig kímélni kell magad.
Sikerült megint sírva kijönnöm a dokitól:( 4 cisztám van, sűrű bennékű, bevérzett. Elirányított a nőgyógyászomhoz, aki műtött. Két hete voltam nála, akkor nem látott cisztát. T. Z. szerint megint le kellene állítani a menstruációmat. Király! Újabb hónapokig tartó klimax?! Nem tudom már, hogy mitévő legyek, hova menjek. A férjemmel beszéltük, hogy írok egy levelet Gyuri bácsinak, hátha tud valami jó teát, és kipróbálom a természetgyógyászatot is. Valaminek csak hatnia kell!!! Olyan nincs, hogy nem jutunk előrébb.
Azt hiszem ma még vár rám egy- két síróroham. De majd csak összeszedem magam:(((((((((
Szia Vilmicike!
Te is új vagy és még csak most fogsz menni első konzultációra?
Szia!
Köszi a választ!
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?