Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
A vv-el leletéből ő látja, hogy hogyan reagál a petefészked a szuriktól, és ebből ő tudja, hogy mikor kell UH- val megnéznie.
Ha hétfőn nem is mondta, hogy megnéz UH-val te még készüljél, hogy mégis lehet mert ez a szuriktól és a petefészek működésétől függ.
A beadással nincs gond, én is hasba adom.Csak azért írtam, mert elég laza fickó :)
Egyébként azt gondoltam, kicsit kontrolláltabb folyamat egy lombikbébi program. Nekünk nagyon futószalagnak tűnik :(
Szia! Én mindig hasba adom a szurit.
Ezek a Gonal F adagok nem is olyan kicsik!
Én 2-3 naponta szoktam járni vv-re és UH-ra, de BB nem szokott senkit ilyen sűrűn hívni.
Hónap elején kértem, kifejezetten dr. Szántó Antóniához.
Bejelentkezés: +36 (52) 411-600 vagy +36 (52) 411-717 / 54484 mellék
Más doktornőnél már november elejére is lett volna időpont.
Hát Csajok, kivagyok ettől a szurizástól!
Nekem eddig BB annyi instrukciót adott az 1. és a folyamatban levő 2. lombik alatt, hogy a lábujjamtól a nyakamig oda adjam, ahova jólesik...
Most rövid protokollal csináljuk, de nekem mintha kisebb adagokat írt volna fel, úgyhogy most is csak 4 és fél tüszőm van és pénteken lesz punkció.
Gonal-F adagolásom most így néz ki:
187,5 ; 150 ; 112,5 ; 112,5 ; 112,5 ; 112,5 ; 75 ; 75
Ciklus 3. napján szerdán volt vv, most hétfőn vv és UH, ennyi volt a vizsgálat :( Ti is ilyen ritkán jártok, 1 stimu alatt 2 alkalom, ebből csak 1 UH????
Na most akkor ezt a Gonal-t én nem értem!!!
Nekem felírt 2db 300-as Gonalt és azt mondta hogy egyik nap az egyikből adjak 187,5-et,a következő nap a másikból adjak 187,5-et és a 3.nap pedig valamelyiket húzzam koppra és adjam be.Na most akkor ez mennyi is volt a 3.napon????Mert a kezelőlapomra azt írta,hogy 187,5-187,5-112,5+
Sziasztok!
Ma voltam beültetésen. Két kis 5 napos Manót kaptam vissza. Most jön a várakozás, várakozás, várakozás! :)
Itthon pihengetek, táppénzen, igyekszem feküdni, pihenni és nem agyalni! :)
Majd írok, hogy mizu!
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?