Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Én is megyek pénteken punkcióra.
Az létezik, hogy egy rövid protokoll stimus injekciói punkcióig kijöttek 39 ezerből + egyéb bogyók?????
Szinte hihetetlen...
Még csak a 10. napon járok, úgyhogy majd 18-a körül kell megjönnie. Előtte még a 20. nap körül megyek UH-ra. Addig próbálok nem növeszteni cisztát.
Igen, elég sz@ar ez, hogy mindig van fájdalmam. Az életminőségen igen csak tud rontani. Sajnos az endó jól összekuszált mindent odabenn. Néha el is keseredek, hogy itt vagyok 32 évesen, és ezt kell eltűrni majd egy életen át? De reménykedem, hogy a dokimnak igaza lesz, és majd a terhesség oldja az összenövéseket. Csak hát, előbb még el kell jutni odáig.
Szia G-VJ!
Jól vagyok köszönöm szépen!
Pihengetek, néha sétálok egy kört a lakásban, filmeket nézek, olvasok, alszok. Tiszta wellness. :)
Bár azért holnaptól már szeretnék egy kicsit aktívkodni. Na nem nagyon, csak apróságokat, és egy kicsit többet mocorogni.
Jajjj nagyon várom már a vérvételt, mert most még nem nagyon érzek semmit. És fogalmam sincs, hogy kellene-e éreznem egyáltalán valamit? :)
Hétfőn volt a beültetés, nem tudom, hogy mikor kellene egyáltalán éreznem valamit. :)
Szurkolok mindenkinek!!!!
Helló csajok! Tegnap este elmentem a nőgyógyászomhoz, mert mindog fáj a hasam. Van, hogy aludni sem hagy. Csinált UH-ot, ééés nincs cisztám! Jaj, bárcsak így is maradna!
Viszont a fájdalommal együtt kell élni. Az összenövésektől van, amin a terhesség segítene leginkább. Csak azt nem értem, hogy mitől függ ez a fájdalom. Van jó hónapom, amikor nincs, vagy csak 2-3 napig tart, és van, hogy szinte mensitől mensiig gyötör:-(
Tudja valaki, hogy Valicsko Viktória doktornő hol rendel most Db-ben és mi az elérhetősége?
A férjemnek is meg kell valamelyik vizsgálatot csináltatni azok közül amik nekem kellenek (immunológia,genetika....)? Ha neki is kellenek akkor neki is kell külön időpontot kérni és beutelókat is.
Jó reggelt!Ahhoz képest hogy pénteken elvileg szabadnap lesz,jó sokan megyünk a Kaáliba:-)))Metume:neked ma lesz leszívás,ugye?Gyere majd utána,hozzad a híreket!
Joeyreor:hogy vagy?
Én Brúgós doktornőnél voltam, ő is képben van a meddősgéi dolgokkal, sőt ő maga mondta hogy még pluszban mit néz meg (trombózis, stb).
Genetika: 0652-411-717/56884, elvileg hétfő,kedd és péntek lehet őket hívni.
Köszönöm Nagi13 és GV-J a választ. Olvastam még a fórumon a Dr Brúgós Boglárkát is. A január az olyan soká van, vagyis az mire az eredmények megvannak. Mert a dokim azt mondta ha megvannak ezek a vizsgálatok akkor utána konzi és megbeszéljük a folytatást. Én pedig szeretném ha februárban tudnánk kezdeni.
Esetleg Genetikára és Kromoszóma vizsgálat előjegyzéshez tudtok nekem telefonszámot adni.
Holnapra van valakinek Leskóhoz időpontja? Mert ma hívtam a MIskolci Kaálit és Andi azt mondta 8. ig szabin lesz. Nem értem , mert tegnap még Bodnár is azt mondta , hogy Leskó végzi a Punctiomat Szerdán.
Na most már izgulok, hogy mi lesz.
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?