Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Cysta ellen küzdés a Babáért fórum

Cysta ellen küzdés a Babáért (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2011. okt. 7. 07:10
Jah amugy mindene rendben megszamoltuk az ujjacskait is es mind megvan olyan kis cuki volt meg integetett is:) A doki mondta h szep szimetrikus az arca es megvan a sziveben a 2pitvar es 2 kamra, latszott a hugyholyagja, vesei stb mindene meg az is h a herei nincsenek leszallva:) na szioka
98. katika23 (válaszként erre: 97. - Bogyesz1122)
2011. okt. 7. 07:08

szioka..

nah voltunk a mult csutortokon es mostmar biztos fiu..:)lefenykepeztek a kukijat is:)

hat nekem teteszik a Csongor, Hunor, Szilard ....stb de a paromtol is fugg es neki nem tetszenek.lehet h valasztok en is es o is egy nevet s akkor nem lesz vita ezen:)te hogy s mint????kellemes napot

97. Bogyesz1122 (válaszként erre: 94. - Katika23)
2011. szept. 27. 13:26

Júúúj de jó :o) Bízom benne hogy megmutatja magát és jössz majd a hírekkel :o)

Tényleg, neveken gondolkoztatok már?

Bár mindegy, hogy fiú vagy lány, az a fontos hogy egészséges legyen :o)))))

96. Bogyesz1122 (válaszként erre: 95. - Eroka81)
2011. szept. 27. 13:23

Most 30-as körüli volt, de sűrű folyadék volt benne, tehát nem pukkant volna ki....bár nekem soha nem is szokott..

Sajnos hiába volt akár hányszor leszívás vagy éppen laparos műtét, mindig vissza jött...

Drukkolok, hogy Te ne járj így mint én.

2011. szept. 26. 20:49

Köszi Katika! Én is remélem, hogy minden okés lesz. Örülök, hogy jól vagy, és már nődögél a pocid :) kicsit most irigyellek is :) Vannak már nevek?

Bogyesz! Mekkora volt a cisztád és mennyi folyadékot szívtak le? Nekem már elegem volt, hogy állandóan feltelt folyadékkal, most bevállalom a műtétet. Muszáj

94. katika23 (válaszként erre: 90. - Eroka81)
2011. szept. 26. 10:08

Szia nagyon sajnalom h muteni kell!!drukkolok h minden rendben menjen.

Kepzeljetek nagy pocim van mar es jol mocorog a kis dragam.azt mondtak fiu majd szerdan megint megyek dokihoz majd ott kiderul mert 18 hetesen csak jobban latszik.minden jot nektek....

93. Bogyesz1122 (válaszként erre: 92. - Eroka81)
2011. szept. 25. 18:39

Megvolt a cysta punkció, majd a héten kiderül, hogy mikor is kezdünk.

Nekem soha nem fájt és a dokik is el voltak hűlve tőle...

Drukkolok, hogy minden jól menjen :o)))

2011. szept. 24. 19:14

Még nem tudom pontosan mikor lesz a műtét, kedden majd kiderül, de szerintem pár hét. Muszáj kivetetni, mert már eléggé fáj a pocim. Egy éven belül jó lenne, ha sikerülne teherbe esnem, de szerintem csak a lombik jöhet szóba.

Te hogy állsz?

91. Bogyesz1122 (válaszként erre: 90. - Eroka81)
2011. szept. 24. 15:04

Atya-gatya, az nem jó hír... :o(

Mikor lesz a műtét? Bekavar Neked is azért kell műteni?

90. Eroka81 (válaszként erre: 89. - Bogyesz1122)
2011. szept. 19. 20:20

Nagyon helyes :) Csak nyugi!

Nálam most derült ki, hogy van két cisztám :( Hamarosan meg fognak műteni. Vagyis először laparral.

89. Bogyesz1122 (válaszként erre: 87. - Eroka81)
2011. szept. 19. 19:42

Próbálok nem izgulni, majd ha akarja sikerül...ha nem pedig a fejem tetejére is állhatok...

Veled mi a helyzet?

Hogy vagy?

88. Bogyesz1122 (válaszként erre: 87. - Katika23)
2011. szept. 19. 19:41

Köszönöm, bízom benne, hogy végre nekünk is sikerül a csoda...

Te vigyázz magadra nagyon.

Mit dolgozol, hogy még húzod a táppénzt?

2011. szept. 2. 21:18

Sziasztok!

Nem tűntem el, itt vagyok! Katika! Örülök, hogy minden rendben, és jól vagy!

Bogyesz! Akkor hajrá! És nem izgulni, csak nyugodtan! :)

2011. szept. 2. 14:33
azoknak írom, akik már eddig sokat segítettek: feltettem az adatlapomra pár leletemet, hátha kihámoztok belőle vmi újdonságot...!
2011. aug. 24. 09:33

Sziasztok. hat nem volt nagy mozgas igy nem is irtam.

velunk minden rendben. nemreg megvolt a 12hetes uh es szep nagy mar a baba 6cm:)ugy neztek kukija van de meg nem biztos....lejart az elso trimeszter es jol vagyok nem volt roka egy sem....kis szedulessel es gyomoregessel jol megusztam igaz sokat ettem de nem hiztam egy kilot sem meg. veletek mi ujasag??

2011. júl. 29. 19:22

Na mi a helyzet csajok?

El vagytok tünve...

83. Bogyesz1122 (válaszként erre: 82. - Katika23)
2011. júl. 13. 20:21

Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van :o))))

Én hulla vagyok, kikészít ez a meleg.

1-én megyünk a kaáliba akkkor már pont lesz a dokim :o)

2011. júl. 13. 11:27

Sziasztok.

Nah megjottem a dokitol megvan az embrio is es hallottam ahogy ver a szive!olyan boldog voltam:))

nah de szigoru pihenest ajanlott mert valami apro veromleny van a zsakhoz kozel es vetelhetek ha megeroltetetm magam.most vettem meg a vitamint, folsavat es ultrogestant amit kiirt!remelem nem lesz baj igyekszem ugyelni magamra!puszi nektek?

mi ujsag veletek?

2011. júl. 9. 13:50

Szép napot :o)

Bízom most ebben a fogi gátlóban, ha megjön kezdem szedni. Akkor kezdem inni a teákat is, amiket már jó régen beszereztem.

Tudom, hogy nem szabad görcsölni rajta. Nem is gondolok rá, hiszen itt beszélünk róla, na meg nem is nagyon tudja a környezetünk, csak a legszűkebb. Így nem mindennapos téma a dolog...

Cystára visszatérve már volt 2 lapar műtétem és a leszívás...jó volna tudni mitől jön vissza és mindig csak a jobb oldalra.

Mi is 3 lurkót akarunk :o)))

2011. júl. 8. 22:09

Jovok persze es tajekoztatlak. latom ez a forum leszukult 3 szemelyre legalabb nem kell kapkodjam a fejem mindig h kivel mi van konnyen kovetheto.

Megyek fekszem le mert mar tapad le a szemhejam igy s..gen ulve is tudnek aludni :)) Jo ejszakat es szep almokat nektek!

79. Eroka81 (válaszként erre: 77. - Katika23)
2011. júl. 8. 22:05

Húú de jó! Majd gyere ám és mesélj! :)

Remélem nekünk is hamarosan lesz babónk 1, 2, vagy 3!

Annyit egyél, amennyi jól esik :)

Szívből gratulálok! :)

78. Eroka81 (válaszként erre: 75. - Bogyesz1122)
2011. júl. 8. 22:04

Nem tudom az arányokat, hogy mikor mennyinek kéne lennie..

Én majd csak szept. 6án megyek endokr.-ra, hol van az még... :(

Ja, amúgy nekem 10,5*8,5 centis többrekeszes cystam volt :( Nem lesz gond, csak pozitívan! :)

77. katika23 (válaszként erre: 72. - Eroka81)
2011. júl. 8. 20:50

Koszi..orvendek h igazatok volt...:)

epp nemreg ertem haza melobol es hat vajon mit csinalok...? ESZEK......egesz nap nem gyozom magam annyira eg a gyomrom es ingazok a wcre ejjel nappal.ezek egesz jol kitoltik a napjaimat..

Na de varom nagyon a kovetkezo UHt mert akkor talan mar hallani fogom a szivet is ahogy dobog...ugy varom!puszi.....es kitartas nektek is lesz hamarosan

:)))))))

76. katika23 (válaszként erre: 71. - Bogyesz1122)
2011. júl. 8. 20:44
Szia. nekem 4cms cystam volt neked is gyorsan felszivodik meglatod.ha az en zold dio nagysagum fel tudott akkor a te 32mm-esed is fel fog szivodni.csak pozitivan es meglasd rendben lesz minden...kellemes estet.
75. Bogyesz1122 (válaszként erre: 74. - Eroka81)
2011. júl. 8. 20:23

IR...a terheltem 51 volt :o(

Neked?

Nem görcsölök rajta, tudom, hogy az nem jó :o)

2011. júl. 8. 17:59

Elvileg mindent "rendben" találtak. Én "önszorgalomból" mentem immunológushoz, meg megyek endokrinológiára, de szerintem lehet az IR a ludas. Most egy kicsit lenyugodtam, beletörődtem, hogy egy darabig nem lombikozunk, nem szabad rágörcsölni, magamról tudom! Szóval csak türelem, nyugodtan, mindent a maga idejében, ne sürgesd. Inkább fuss még egy kört, hogy minden rendben legyen, aztán jöhet e beülti :)

Nálatok mit mondtak az első után, miért nem sikerült?

73. Bogyesz1122 (válaszként erre: 72. - Eroka81)
2011. júl. 8. 17:48

Örülök, hogy megvagy :o)

Ez lesz a második, ha egyszer végre eljutunk odáig...Debibe járunk.

Te? Mit mondtak miért nem sikerült eddig?

2011. júl. 8. 17:45

Sziasztok!

Nem tűntem el! Katika! Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben van :) ugye-ugye, mi megmondtuk! :)

Bogyesz! A rövid protokollhoz nem tudok hozzá szólni. Nekem mind a kétszer hosszú volt és három naposan kaptam vissza őket! Lehet anyagilag a hosszú drágább (a szurik miatt gondolom én). Hova jársz lombikozni? Ez lesz az első (bocs, ha már írtad és nem figyeltem..)

71. Bogyesz1122 (válaszként erre: 70. - Katika23)
2011. júl. 8. 12:54

Én is ezt kaptam. 32mm-es.

Bízom benne, hogy én is így járok :o)

70. katika23 (válaszként erre: 69. - Bogyesz1122)
2011. júl. 8. 06:43

Mit kell szedj? Nekem anno Diane-35ot irt ki.nekem szerencsere attol egy honap utan fel is szivodott.

Mekkora a cystad?kellemes napot

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook