Cysta ellen küzdés a Babáért (beszélgetés)
Mindenképpen elkezdem... :o)
Hátha segít nekem is.
Szia,
Engem is érdekelne, hogy mi lett az eredmény :o)
De volt a legutőbbi állás szerint az 0perces 6 a 120-as pedig 46 azt hiszem vagy 47.
Erre szedem a 3x850mg adimetet.
Sikerrel jártál? :)
Ugye azért szokták mondani, hogy simán kell inni, mert nem olyan "hatékony". Inkább mézzel, az természetes anyag... de egy-két bögre után simán csúszik :) amúgy mindenki úgy issza, ahogy neki a legjobb!
Bogyesz!
IR vizsgálatod nem volt? Magas inzulin miatt is lehet ciszta!
Hát erről még nem hallottam...sajnálom..
Olyan igazságtalan az élet, mások csak úgy ni dobják el maguktól a lehetőségeket, mi meg mit össze nem szenvedünk a babáért.. :o(
Hormonrendszerbe szerintem nem zavar be, én nem vettem észre változást. Ezek természetes anyagok.
Ugye kell venni még orbáncfű, kamilla, körömvirág, citromfű.. ezeket összekevered, elfelezed, az egyik adagot hozzá kevered a cickafarkfűhöz, a másikat a palástfűhöz. 6 tk mindegyikből...
Igen most vettem. A herbáriás azt mondta, hogy ihatom egyszerre is összekeverve a kettőt.
De Te meg úgy írtad, hogy először a cickafarkot 14 napig aztán a másikat.
A hormonrendszerbe mennyire zavarnak be ezek a teák?
Most volt alaphormonom is, minden jó volt, kivéve az FSH, az egy picit magas volt.
teafüveket vettél? :)
dm-ben lehet kapni olcsóbban...
ez az érték mutatja meg, hogy van e pajzsmirigy alulműködés. ha a TSH magas, akkor pedig autoimmun betegségről beszélünk (remélem jól fogalmaztam meg :) de ha van autoimun betegség, az még más autoimun betegséggel is együtt járhat.
De no para. azt mondta az immunológus, hogy nem kell még aggódni, a TSH-m jó lett, még pár eredményre várok, és majd utánn eldönti, hogy mi legyen. Talán kapok egy kis gyógyszeres kezelést :)
A TSH-m 2 alatt volt, de az ATPO 470 körüli.
Nem tudom mi lesz.. a lombik amúgy is felejtős egyenlőre anyagi okok miatt :(
Jól összeszedted ezeket a nyavajákat.... :o(
Sürgősen menj akkor belgyógyászhoz a pajzsmirigyeddel, nem egy rövid folyamat, mire beállítják. A barátnőmnek kapásból azt mondta a doki, hogy felejtse egy 1 évig a lombikot... A TSH-d mennyi volt?
Nem tudom, most 29mm volt, nem úgy tünt, hogy bele akarna fogni... :o(
Sajnos nekem 3/4 petefészkem van.. Minden egy vakbél műtéttel kezdődött, de elcseszték...
Aztán ugye pajzsmirigy alulműködésem van, amit még nem kezdtek el kezelni, enyhe laktóz érzékenység, meg néhány apróság :)
Ha cisztád lesz a stimu alatt, ne aggódj, mert úgyis leszívják :)
Szia,
Minden képen megyek holnap és veszek teákat :o)
Sok erőt és kitartást Nektek a küzdelemhez.
Mi most készülnénk a másodikra.
Nektek miért kell lombikozni?
Szia!
Olvastam, hogy cisztával "küzdesz". Tapasztalatból mondom, hogy a cickafarkfű és palástfű nagyon jótékony hatása van! Ajánlok egy oldalt, ahol megtalálod a teakeveréket... 14 napig cickafarkfűves teakeveréket kell inni, majd a palástfűves teakeveréket... megtalálod a www.fogamzas.mindenkilapja.hu oldalon közép tájon. Van itt a babás fórumon egy lány, ő ajánlotta még nekem tavaly novemberben. Azóta ő ikreket vár :) Én sajnos nem vagyok babás, mert nálam több probléma is felmerült, már a második lombikon vagyok túl. Ez a teakeverék arra jó, hogy kitisztítsa a szervezetedből a cisztát. Tavaly nyáron (pont egy éve) egy 10 centis több rekeszes cisztát szívtak le, ami kb. 2 deci folyadékot tartalmazott. Elkezdtem inni a teákat, azért vannak cisztáim, de ezek kiürülnek a szervezetemből.
Ne add fel! Hidd el, egy próbát megér! Én is babá(k)ért küzdök! :)
Már sok mindenkitől hallottam ezt a teát, ki fogom próbálni :o)
Te pedig vigyázz magatokra :o))))
Szia,
A nőgyogyim aki egyben elismert endokrinológus is, a belgyogyim, a kaális dokim.
Én már azt sem tudom, hogy mi van, mert mindenki mást és márt mond. Ráadásul amit a dokik mondanak homlok egyenest más, mint amit amiket itt megbeszélünk...elég régóta hoxázom.
Szóval teljes káosz van a fejemben.
Egy nyamvadék cystám van és mindig jobb oldalt. Műtöttek már vele 1000szer...
A párom miatt kerültünk lombikra, már 4és fél éve szeretnénk a kis lurkókat.
Tehát ne érts félre, nem ellenkezni szeretnék, csak már nagyon elegem van ebből a helyzetből amiben most toporgunk....
Én ugyan mostanában nem szeretnék babát, DE:
Engem 2 hónapja műtöttek cisztával, akkor kettő volt, az egyik 25 mm átmérőjű (jobb oldalt), a másik 55x35 mm-es. Most, két hónappal a műtét után találtak ismét jobb oldalon egy 62x43 mm-eset. :( Az előzőnél is szedtem fogamzásgátlót. Műtét után másfajtát írtak fel. Erre tessék... :(
Kösz a linkeket, de ezeket ismerem...
Az inzulinommal van némi probléma, de egyik doki sem mondta , sőt kifejezetten hangsúlyozták, hogy PCo nem áll fenn.
Adimet-et szedek 3X850mg-ot. De a cysta márciusban még csak 26mm volt,most meg 29....