Csupán csak egy véletlen? (beszélgetés)
Hát persze, hogy ezt mondta. Azt csak nem mondhatta, hogy csak kefélni akar veled :D Mer az milyen már? :D De hidd el, tuti azt akarja.
Azt, hogy milyen, nem tudod, hisz nem is ismered.
Hú, tetszik ez a történet. :)
Én is azt a tábort erősítem,mely szerint véletlenek nincsenek. Remélem sikerül, bármit is szeretnél vele! :)
Igen, szerintem ez a verzió a legesélyesebb...
Az én barátném is járt így internetes társkeresővel, a srác gyakorlatilag csak arra hajt, hogy végigrepülje az összes virágot.
Valószínű ez a kőkemény igazság
A srác minden oldalon fennt van és így csajozik.Pár nap múlva megint békül...stb
Ez egy örök körforgás és trükk.
3 éve amikor szakítottam volt barátommal,felregisztráltam egy társkeresős oldalra,ahol egy ismerős arcot véltem felfedezni,majd írtam is neki egy levelet.Jött is a válasz,a válasz után nem sokkal pedig találkoztunk is.Csupán csak 1x,mert ő akkor vissza ment a volt bnőjéhez,akivel kb 1 hete szakítottak ismét 5év után.
Az érdekesség ott kezdődik,h én is most szakítottam 1-2 hete a barátommal és ismételten felregiztem egy társkereső oldalra (nem arra,amire 3éve:) és nem telt bele 3-4 nap,megjelent megint ez a srác,h végleg szakítottak a bnőjével.
Tegnap már találkoztunk is...csókolóztunk,de semmi komoly,hiszen ez volt hosszú idő után az első talink.
Én úgy érzem,h ez nem véletlen,h ismét az utamba sodorta a sors.... :)
Pedig nem szoktam az ilyenekben hinni,de ez nekem most nagyon gyanús!:)
Jaa és a 3év alatt 1x sem beszéltünk!
Szerintetek?:)
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hisztek a sorsszerűségben? Vagy inkább csak a véletlenben?
- Mit gondoltok az alábbiról, csak véletlen érintés volt?
- Viburcol, vagy csak véletlen egybeesés?
- Anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pókemberből készült -e rajz v. animációs film, vagy csak a filmváltozat létezik?
- 8.napja gyötör az influenza, tegnap megfájdult a fogam is. Lehet összefüggés, vagy csak véletlen egybeesés?:D