Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Csóró pogácsa recept

Csóró pogácsa recept

Elkészítési idő 30 perc

A Csóró pogácsa hozzávalói:
-35 dkg liszt,
-1 Rama margarin,
-1 dl tejföl,
-1 tojás,
-1 evőkanál (10%-os) ecet,
-ízlés szerint só.


A Csóró pogácsa elkészítési módja:
Ezeket este összegyúrni, - én folpackkal letakarom - hűtőbe tenni, reggel kisütni. Tetejét megkenem tojással, reszelt sajttal, köménymaggal, vagy szezámmaggal megszórom. Általában két adagot szoktam sütni belőle, mert az egy adag nagyon kevésnek bizonyult idáig.

Ezeket este kell összegyúrni.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A csóró pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook