Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csontos sertésborda mézpácban recept

Csontos sertésborda mézpácban recept

A Csontos sertésborda mézpácban hozzávalói:
4 csontos sertésborda
3 ek. méz
300 ml ketchup
4 gerezd fokhagyma
2 ek. Worcestershire-szósz
2 ek. vörösborecet
só,
bors
őrölt chili


A Csontos sertésborda mézpácban elkészítési módja:
Zúzzuk péppé a fokhagymát. Először dolgozzuk össze sima krémmé a mézet és a ketchupot, majd adjuk hozzá a Worcester-szószt, vörösborecetet, és a fokhagymát. Fűszerezzük a páclét sóval, borssal, és őrölt chilivel. Öntsük rá a páclevet a húsra, és hagyjuk pácolódni 2 óráig. Süssük a bordákat 15 percig, közben gyakran forgassuk, és kenegessük a páclével.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csontos sertésborda mézpácban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook