Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek? (tudásbázis)
én is függő vagyok,ha a padlón vagyok...
DE ha teljesen megtisztítod a szervezetedet a "cukor,csoki... rabságától",akkor már nem fogsz vágyakozni utána,csak ez egy maglehetősen hosszú folyamat,amit nem szabad félbeszakítani,mert akkor soha nem szabadulsz!:))) ördögi kör!!!
igen, csak nem túl hiteles, ha olyan terméket ajánlgatsz azzal, hogy neked bevált, amit véletlenül épp nálad lehet megvásárolni. mert ilyenkor felmerül a gyanú, vajon tényleg ilyen jó-e a termék, vagy csak az üzleti megfontolások mondatják ezt veled:))
persze, szabad akarat, és mindenki tegye azt, amit jónak lát. épp ezért írtam, hogy a döntéshez minél több információ birtokában legyen aki olvassa:))))
bajod pedig remélhetőleg nem lesz, ha kipróbálod (bár épp tegnap volt egy ilyen topik, ahol olyan terméket nyomattak amitől lehet), max a pénzed bukhatod. és az mlm hálózatokban forgalmazott termékek híresen nem olcsók, tekintve hogy az egész piramist el kell tartani belőle:)
Simán lehet, hogy igazad van! De kérdem én: számít az, hogy MLM termék, ha tényleg jó? Ha egyébként nem tudjuk megoldani, akkor mi bajom lehet, ha kipróbálom? Én már kipróbáltam ilyesmit. Volt ami nem vált be, de volt ami igen. méghozzá nagyon!!Azóta nincs gondom! Azelőtt meg 1 tábla lila tehén/nap:-). De ezért jó a szabad akarat! Mindenki azt csinál, amit akar:-) és ez így van jól!
További szép napot Mindenkinek!
valószínű nem írhatja be a fórumba, mert egy általa forgalmazott (gyanítom MLM rendszerben) termékről van szó. nagy téttel fogadnék rá:)))
elég tipikus ez a szöveg: tudok egy kiváló terméket, nekem bevált, privát üzenetben tájékoztatlak. aztán küldi az oldalt, ahol megrendelheted, nyilván kitől... ? :))))
Aki csokifüggő, az menjen el egy Vegatesztre, mert biztos, hogy candidás! Csak azok kivánják állandóan az édességet, mert a candidagomba ebből él. A gomba kivánja az édességet, nem te.Ha megkapja a szükséges kezeléseket a csokifüggő, akkor le fog fogyni anélkül, hogy fogyókúrázni kellene. A csokifüggő a candidától kövér, nem a csokoládétól!
Saját tapasztalat alapján irtam le a fentieket.
Üdv. Mindenkinek!
Silva
Sziasztok!
Ráégen én is csokifüggő voltam, ennek köszönhettem 20 kiló felesleget. Minden nap ettem csokit, egy egész táblát, szerintem az unalom és a rosszkedv tette. De aztán ráébresztett a sulis doki, milyen komoly gondjaim lehetnek, ha nem hagyom abba. Ajánlott egy duci gyerekekkel foglalkozó csoportot(nem mentem el, mert szégyelltem magam mások előtt). Azon a nyáron összekaptam magam és vissza lefogytam a 20 kilót. Amilyen csodás szavakat hallottam ezek után, meggyőzött, hogy nem is kell az a csoki.:) Azóta se nagyon eszek, max egy-két kockát, már jobban kívánom a gyümölcsöket és beleszerettem a joghurtos bevonatú müzliszeletekbe is. Szerencsére ezek csak kis kiszerelésben léteznek.:)
ez a darált zabpehely micsoda jó ötlet!:)))
még nem is gondoltam rá!
főzelékekhez is jó?
Csak az a baj, hogy drágák. Ezért találtam ki, hogy a liszt helyett zabpelyhet darálok le, és nagyrészt azzal sütök. Van, hogy vegyítem liszttel, de most éltem fel az utolsó csomagot, és sajna most nem futja majd 1200ft egy félkilós lisztre. Jobb az állaguk a sütiknek azzal a liszttel, de a zabpehely is teljesen jó.
De a somlóit akkor is imádom, múltkor le volt árazva 250ft-ra, vettem is magamnak négyet, minden nap ebédre megettem. De jó is volt.
:-D Én úgy küszöbölöm ki az ilyen dolgokat )pl nagy csaláédi ebédek, vacsorák, vagy ha elfut velem a ló), hogy másnap tartok egy lénapot.
Nem lehet mindig az embernek visszafognia magát :)
Én külföldön élek és nálunk nem kaphatóak az update kaják, de nem tartom rossz módszernek, sőt...
:-) Persz, ismerem a kódrendszert.
Az én diétámba simán belefér a sportszelet és a Kitkat is, így ezeket nem kellett hanyagolnom ameddig fogyiztam-nem is tudtam volna. A gond akkor van, ha felborul valami miatt a rendszer, többet idegeskedek vizsgák vagy hasonló dolgok miatt és akkor tényleg sokat megeszek... de ha fromában vagyok, akkor szépen be tudom osztani a csokit és ebéd után eszek egy keveset belőle (azért ebéd után, mert akkor nem emeli meg annyira a vércukorszintemet és utána nem leszek annyira éhes)
Nekem ez édeskevés, hogy lemondjak a csokiról :-D
Bár én kifejezettem a csokiért rajongok, az édes, cukros dolgokat annyira nem szeretem :)
(most nyugodt vagyok, mert ebéd után megettem 2 kockát a kedvencemből-remélem siekrűl kihúznom vele az egész napot :-D)
További ajánlott fórumok:
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Allergiás vagyok a háziporra, sokszor elég vacakul vagyok, az orvos mégsem írt fel gyógyszert, miért?
- Sokszor vagyok magammal szemben negatív!!!!
- Sokszor irigy vagyok más emberekre, mert van családjuk és...
- 4 éves kislányommal sajnos sokszor nagyon türelmetle vagyok, kiabálok vele
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma