Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek? fórum

Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek? (tudásbázis)

1 2 3 4
52. emagdi
2009. márc. 24. 19:45
az auchanban akciós a 300g-os milka... :))
2009. márc. 24. 19:22

én is függő vagyok,ha a padlón vagyok...

DE ha teljesen megtisztítod a szervezetedet a "cukor,csoki... rabságától",akkor már nem fogsz vágyakozni utána,csak ez egy maglehetősen hosszú folyamat,amit nem szabad félbeszakítani,mert akkor soha nem szabadulsz!:))) ördögi kör!!!

50. emagdi (válaszként erre: 49. - Anita2007)
2009. márc. 24. 12:49

igen, csak nem túl hiteles, ha olyan terméket ajánlgatsz azzal, hogy neked bevált, amit véletlenül épp nálad lehet megvásárolni. mert ilyenkor felmerül a gyanú, vajon tényleg ilyen jó-e a termék, vagy csak az üzleti megfontolások mondatják ezt veled:))

persze, szabad akarat, és mindenki tegye azt, amit jónak lát. épp ezért írtam, hogy a döntéshez minél több információ birtokában legyen aki olvassa:))))

bajod pedig remélhetőleg nem lesz, ha kipróbálod (bár épp tegnap volt egy ilyen topik, ahol olyan terméket nyomattak amitől lehet), max a pénzed bukhatod. és az mlm hálózatokban forgalmazott termékek híresen nem olcsók, tekintve hogy az egész piramist el kell tartani belőle:)

49. anita2007 (válaszként erre: 47. - Emagdi)
2009. márc. 24. 12:00

Simán lehet, hogy igazad van! De kérdem én: számít az, hogy MLM termék, ha tényleg jó? Ha egyébként nem tudjuk megoldani, akkor mi bajom lehet, ha kipróbálom? Én már kipróbáltam ilyesmit. Volt ami nem vált be, de volt ami igen. méghozzá nagyon!!Azóta nincs gondom! Azelőtt meg 1 tábla lila tehén/nap:-). De ezért jó a szabad akarat! Mindenki azt csinál, amit akar:-) és ez így van jól!

További szép napot Mindenkinek!

48. m.gery (válaszként erre: 47. - Emagdi)
2009. márc. 24. 11:42
hm....elképzelhető :S
47. emagdi (válaszként erre: 45. - M.gery)
2009. márc. 24. 11:40

valószínű nem írhatja be a fórumba, mert egy általa forgalmazott (gyanítom MLM rendszerben) termékről van szó. nagy téttel fogadnék rá:)))

elég tipikus ez a szöveg: tudok egy kiváló terméket, nekem bevált, privát üzenetben tájékoztatlak. aztán küldi az oldalt, ahol megrendelheted, nyilván kitől... ? :))))

2009. márc. 24. 11:40
Sziasztok! Én is szeretném megtudni a titkot. :)
45. m.gery (válaszként erre: 44. - Dorina22)
2009. márc. 24. 11:35
Erre én is kíváncsi lennék, ha közkincsé tennétek a fórumon....légyszilégyszi! :)
2009. márc. 24. 11:03
Elküldenéd nekem a honlap címét erről a módszerről? Már kíváncsi vagyok rá. :)
43. emagdi (válaszként erre: 41. - Silva47)
2009. márc. 24. 10:24
biztos sok candidás csokifüggő, de nem minden csokifüggő candidás:)
42. vvicus (válaszként erre: 41. - Silva47)
2009. márc. 24. 10:15
Én tuti nem vagyok candidás, már nézték, de ez amúgy mindenkiben van, csak az nem mindegy, mennyi. Legalábbis nekem ezt mondta a doki.
2009. márc. 24. 08:16

Aki csokifüggő, az menjen el egy Vegatesztre, mert biztos, hogy candidás! Csak azok kivánják állandóan az édességet, mert a candidagomba ebből él. A gomba kivánja az édességet, nem te.Ha megkapja a szükséges kezeléseket a csokifüggő, akkor le fog fogyni anélkül, hogy fogyókúrázni kellene. A csokifüggő a candidától kövér, nem a csokoládétól!

Saját tapasztalat alapján irtam le a fentieket.

Üdv. Mindenkinek!

Silva

2009. márc. 24. 07:58
Semmit!
39. emagdi (válaszként erre: 32. - Vvicus)
2009. márc. 23. 20:07
köszi! ki fogom próbálni:))
38. vvicus (válaszként erre: 36. - Awela)
2009. márc. 23. 20:02
Jó Neked, hogy ez működött. Én sajnos imádok enni, mindent. Szóval számomra nagyon jó, hogy alternatívája van a legtöbb kajának, amik nem hízlalnak. Ráadásul ha depressziós vagyok, ami sajnos elég gyakran megesik, akkor is az evéssel kompenzálok.
37. vvicus (válaszként erre: 35. - 769918d4ef)
2009. márc. 23. 20:01
Persze, ez biztos. De nekem pl. reggelire nagyon fontos, hogy egyek valami édességet, és erre számomra a saját magam által sütött süti a legalkalmasabb tejjel. :-) Én is sok gyümölcsöt és zöldséget eszek, de megőrülnék a napi édességadagom nélkül. Sima liszttel pedig úgyis meglátszódna rajtam, hiszen a kilók sunyin is fel tudnak kúszni. És tök jó, hogy sosem vagyok éhes. De mondjuk én már csak súlyt tartok, nem fogyózom. Sima lisztes sütikkel én sem szeretném majd tömni sem a gyerekeimet, sem a páromat, ő is kénytelen azt enni, amit csinálok. Egy időben megsütöttem mindig ugyanazt a sütit egészséges, és nem túl egészséges módon, aztán beleuntam. Szóval vagy ezt eszi, vagy semmit. A palacsintát, tejbezabit és gofrit kifejezetten szereti.
36. Awela
2009. márc. 23. 18:44

Sziasztok!

Ráégen én is csokifüggő voltam, ennek köszönhettem 20 kiló felesleget. Minden nap ettem csokit, egy egész táblát, szerintem az unalom és a rosszkedv tette. De aztán ráébresztett a sulis doki, milyen komoly gondjaim lehetnek, ha nem hagyom abba. Ajánlott egy duci gyerekekkel foglalkozó csoportot(nem mentem el, mert szégyelltem magam mások előtt). Azon a nyáron összekaptam magam és vissza lefogytam a 20 kilót. Amilyen csodás szavakat hallottam ezek után, meggyőzött, hogy nem is kell az a csoki.:) Azóta se nagyon eszek, max egy-két kockát, már jobban kívánom a gyümölcsöket és beleszerettem a joghurtos bevonatú müzliszeletekbe is. Szerencsére ezek csak kis kiszerelésben léteznek.:)

2009. márc. 23. 13:36
Nem kifogas...csak arrol van szo hogy en szivesebben fogyasztom a zabpelyhet csak ugy...vagy tejjel.De az is igaz nem sutok minden nap ,hanem csak 7 vegen,s akkor is kis adagot,igy legaslabb nem esunk kisertesbe:)S a kisfiam se szeretnem hozzaszoktatni ahhoz hogy minden nap sutit majszoljon...inkabb egyen gyunolcsot vagy muzlit...En csak azt szerettem volna mondani hogy en hagyomanyos liszttel sutok fozok,es megis fogyok mellette mert TUDOM MIKOR ELEG az evesbol.Szoval izlesek s pofonok.:)
34. vvicus (válaszként erre: 33. - 769918d4ef)
2009. márc. 23. 13:09
Semmit nem kell kísérletezni zabpelyhes sütivel, csak le kell darálni, és megcsinálni a rendes recept alapján. És amúgy sokkal egészségesebb, mint a fehér liszt, hiszen tele van rosttal, és nem dobja meg hirtelen a vércukrod, plusz baromira laktat!!! És ha én minden nap sütikéznék rendes lisztből, vagy fehér kenyeret ennék, akkor már tapasztaltam, visszahíznék. Szépen lassan kúsznának fel a kilók rám. A zabpehely meg nem drága, szóval ez csak kifogás.
2009. márc. 23. 12:44
En nem tudom ti hogy vagytok vele,de en nem kiserletezek norbi liszt,zabhehely-daralos sutikkel stb,sztem annyi penzt s faradtsagot nem er az egesz.Mindennel a MERTEKLETESSEGa lenyeg,elvegre kell tudjunk partancsolni magunknak,ha pedig nem tudunk akkor lehet nem is vagyunk annyira elszantak a fogyashoz...En is edesszaju vagyok(kiskoromban 4-5 evesen az volt az almom hogy ha nagy leszek lesz egy csoki vagy egy fagylalt gyaram:)),es most is eszek edesseget ,inkabb delelott es nagyjabol tudom mennyit lehet aznapra,attol fuggoen hogy mit eszek aznap.Es a norbi termekekkel kapcsolatosan csak annyit hogy azert draga...es en inkabb azert a penzert valtozatosabban taplalkozok,de mertekletesen.
32. vvicus (válaszként erre: 31. - Emagdi)
2009. márc. 23. 12:28
Én főzeléket keményítővel sűrítek, de egy próbát szerintem megér! Hozzáteszem, piskótát is lehet készíteni darált zabpehelyből, de az tényleg jobb norbis lisztből. Az olyan süti nagyon tutik zabpehelyből is, amiknek nem rettentő folyékony a tésztájuk.
31. emagdi (válaszként erre: 30. - Vvicus)
2009. márc. 23. 12:23

ez a darált zabpehely micsoda jó ötlet!:)))

még nem is gondoltam rá!

főzelékekhez is jó?

30. vvicus (válaszként erre: 29. - D606bc0fd7)
2009. márc. 23. 12:16

Csak az a baj, hogy drágák. Ezért találtam ki, hogy a liszt helyett zabpelyhet darálok le, és nagyrészt azzal sütök. Van, hogy vegyítem liszttel, de most éltem fel az utolsó csomagot, és sajna most nem futja majd 1200ft egy félkilós lisztre. Jobb az állaguk a sütiknek azzal a liszttel, de a zabpehely is teljesen jó.

De a somlóit akkor is imádom, múltkor le volt árazva 250ft-ra, vettem is magamnak négyet, minden nap ebédre megettem. De jó is volt.

29. d606bc0fd7 (válaszként erre: 28. - Vvicus)
2009. márc. 23. 12:11

:-D Én úgy küszöbölöm ki az ilyen dolgokat )pl nagy csaláédi ebédek, vacsorák, vagy ha elfut velem a ló), hogy másnap tartok egy lénapot.

Nem lehet mindig az embernek visszafognia magát :)

Én külföldön élek és nálunk nem kaphatóak az update kaják, de nem tartom rossz módszernek, sőt...

28. vvicus (válaszként erre: 25. - D606bc0fd7)
2009. márc. 23. 12:08
Hazudnék, ha azt mondanám, hgy én sosem ettem ilyet fogyi alatt, de mindig szigorúan délelőtt. Most is előfurdol. Pl. nekem kárpátalján élnek rokonaim, és szoktunk menni. Na ott észvesztően finom csokikat lehet kapni. Amikor kimegyünk, mindig felhagyok az ésszerű táplálkozással, és dögivel eszem a csokikat és kekszeket. Aztán hazajövök, és pár napig csak 1-es kódú dolgokon élek. Nálam ez műxik, tényleg tudom tartani a súlyomat már huzamos ideje.
27. d606bc0fd7 (válaszként erre: 26. - Vvicus)
2009. márc. 23. 12:07
:))))
26. vvicus (válaszként erre: 23. - D606bc0fd7)
2009. márc. 23. 12:05
Én most ettem norbis pudingot, vett nekem tegnapelőtt a párom néhányat. Szóval már én is jobban vagyok. De pl. a reggelim saját készítésű csokis kuglóf volt. Néha elszörnyülködök, hogy szinte egész nap csak édeset eszem. :-)))
25. d606bc0fd7 (válaszként erre: 22. - Vvicus)
2009. márc. 23. 12:05

:-) Persz, ismerem a kódrendszert.

Az én diétámba simán belefér a sportszelet és a Kitkat is, így ezeket nem kellett hanyagolnom ameddig fogyiztam-nem is tudtam volna. A gond akkor van, ha felborul valami miatt a rendszer, többet idegeskedek vizsgák vagy hasonló dolgok miatt és akkor tényleg sokat megeszek... de ha fromában vagyok, akkor szépen be tudom osztani a csokit és ebéd után eszek egy keveset belőle (azért ebéd után, mert akkor nem emeli meg annyira a vércukorszintemet és utána nem leszek annyira éhes)

24. vvicus (válaszként erre: 11. - Dorina22)
2009. márc. 23. 12:04
Nem csak a diétás csokitól. :-) 2 éve kezdtem, totál életmódváltással. Azóta többé kevésbe nem eszem cukrosat és fehér lisztes dolgokat, plusz este krumplit, rizst, ilyeneket. Viszont eszem sok-sok gyümölcsöt, zöldséget, és mellette, ahogy már írtam, magamnak sütök. Még kenyeret is! És igen, tornáztam is mellette, mert úgy egyrészt gyorsabban megy a fogyás, másrészt az alakod is jobb lesz tőle. Sajnos mostanában kicsit hanyagoltam, de nagyon hiányzik. Tegnap pl. el is mentem futni, nagyon jól esett, igaz, ma sajog a csípőm.
23. d606bc0fd7 (válaszként erre: 19. - Júlia*)
2009. márc. 23. 12:02

Nekem ez édeskevés, hogy lemondjak a csokiról :-D

Bár én kifejezettem a csokiért rajongok, az édes, cukros dolgokat annyira nem szeretem :)

(most nyugodt vagyok, mert ebéd után megettem 2 kockát a kedvencemből-remélem siekrűl kihúznom vele az egész napot :-D)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook