Csók (beszélgetés)
Ennyi empátiával nem igazán tudok mit kezdeni, de megpróbálom.
Nem, nem lettem az 50. szüliapom után sem szűz, sem magányos. Csak esetleg mégsem itt tárgyalok meg mindent...
Az angol:
A fogsor nem csak a fogak pótlásából áll, hanem abból a műanyagból is, ami a "mű" fogakat tartja és abból, ami közrefogja az ember saját ínyét is, hogy az egész ott maradjon, ahol kell. Ezért a szájpadlásomon és a fogaim körül idegen anyag van, ami aráylag vastag. A szájban az az összesen 3 mm is sok.
Idegen érzés még mindig.
Nincs kedvem ezzel a cuccal kibélelve idegen kiejtéseket és hangokat gyakorolgatni. Néha még a néet kiejtésben is zavar, pedig azt nem most tanultam meg.
Biztosan nem vagyok elég kreatív.
Hogy az ízeket sem érzem azóta teljesen, az már részletkérdés.
(Bár erre is írták már, hogy bebeszélem magamnak. Nyilván: a számba veszek egy kanál levest, elönti az a jó íze a műanyagot, tiszta fikció az egész.)
A csókhoz egy másik egyed is kellene, nem?
A műfogsornak mi köze van az angolhoz?
Túl az 50-en?
Nézd, én túl vagyok a 60-on, egy idő óta részleges műfogsorom van. (Az állkapcsom nem alkalmas beültetett fogpótlásra.)
Azóta az angoltanulást sem tudom elképzelni, de
többek között a csókolózást sem. Ha az ember szája tele van műanyaggal, akkor más szempontjai támadnak. 10
Köszi Babyshambles!!!
Nem is tudtam h.van ilyen,mindig tanul az ember!Kezdek belenyugodni:(
Hát ez van!!!
Ő mindig így volt vele? Biztos nem direkt akar neked "lelki fájdalmat okozni", ne így fogd fel.
Én a legnagyobb rózsaszín köd közepében sem szeretek csókolózni. Max elviselem néha, hogy neki örömet okozzak. De nem szeretem.
na látom sikerült szétválasztani a 2-öt egymástól.
jaaa, -hoppááá-... egy szikra, lehet a bojler alatt "muff" értendő???...
Létezik, de kerüld! Nem jók az ágyban sem! :)
Akkor van gebasz ha te szeretsz és ő nem előbb utóbb, de akkor vége lesz a kapcsolatnak! Jó persze vannak kivételek, de nem normális dolog szerintem!
Jó ez a bojleres szöveg, szétröhögtem magam,mikor végigolvastam,ez jutott eszembe,ez is megállná a helyét egy stend up comedyben:D
"Jó napot kívánok! Érdeklődöm, hogy az NDK turmixgép, a kivehető ajtójú megékezett-e már?
- Kitől tetszik érdeklődni?
- Nem Vasedény?!"