CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény (tudásbázis)
Haha!
Nekünk azzal kellett kezdenünk, mikor leszedtük a plafonról a tapétát. Olyan volt a plafon, mintha söréttel lőtték volna körbe! (panel)
Hahaha!
Na és akkor mi is van a CSOK-kal?
:)
2 db redőny gurtni cseréje lealkudva 8000 Ft. Fél óra volt kb. az egész. Mert tudta a trükköt, hogy ne kelljen mindent leszerelni :D
Más dolgokat mi is barkácsolunk. Már egész ügyesek vagyunk a sok gyakorlattól! :DDD
Akinek meghalt a férje, kapja a házastársi pótlék egy részét. Ha háború sérült hadifogoly is volt az elhunyt, hadiözvegyi ellátást is. De belôlük mar oly kevés él.
Ezt az ukrándolgot meg nem értem.
Aki itt él évtizedek óta dolgozik, fizet.
Annyira sokan nem lehetnek.
Ha itt dolgoztak, fizettek a nagykosárba, az idôbe pedig beszámít. Olyan nagyon nem is jöhettek át. Ezt a témát felfújtnak érzem.
Igaz!
:((
Sok ilyen van, sajnos. Nekik sok munkájuk van, mert kevesen vannak.
A szakemberek nagy része váltott, vagy elment.
Hiányzik az a széles réteg, aki meg tudná fizetni őket.
Most tapsolják el...
Már támogatunk sok külhoni focicsapatot a mi adónkból! :(
Meg ott a sok nemzet színésze, sportolója...
Van itt pénz, csak nem a keményen dolgozó kis zemberekre.
Lehetne, aki eltartsa a nyugdíjasokat...
Annyira alacsonyak a jövedelmek - az emberek sajnos elég nagy részének, hogy a szolgáltatásokat nem tudják igénybe venni. Ez sok embert tudna foglalkoztatni. De nem létező munkaalapú társadalomban ezek tönkrementek. Elköltözött barátomék mindenhez szakembert hívnak, nem barkácsolnak otthon. Mi pedig tapétázunk, festünk stb.
A gépek nem tudnak mindent helyettesíteni.
A CSOK jellemzően a felső középosztályt célozza meg.
Egyébként én sem értem, miért kell sok gyerek, mi értelme a tömegnek. Munkahely pedig a technológia fejlődésével egyre kevesebb lesz, szerintem ez lesz az új kihívás, erre megoldást találni.
"Aki nem lett önállóságra szoktatva, az szokjon rá magától"
Nem fognak, amíg mások megoldják a dolgaikat.
Igen, kifizetődő! :)
Akkor már erre is válaszolok.
Szerintem nagyon jól tetted a dolgaidat, mert talpraesett, ügyes vagy.
De hiába gondolod, hogy más is megtehetné ezt, mert a valóság nem így működik.
Nagyon sok emberben nincs meg ez a törekvés, ők csak segítséggel tudnának továbblépni. Nekik segíteni kell, mert maguktól nem képesek előbbre jutni. Sajnos nagyon sokan vannak így.
Nem lettek önállóságra szoktatva. Majd jön valaki és megoldja helyettük... :(
Önálló gondolkodás egyre inkább nem nyerő.
Oóóóó!
Lehet ezt értetted félre!
De nekem nem állt szándékomban semmiféle gonoszkodás! Amúgy meg mindig a kicsikből lesz a NAGY!
Több riportot hallottam, amit vele készítettek. Minden tiszteletem az övé. Mások munkáját végzi el, nem is akárhogyan.
Nem is értem olykor, hogy tud ennyi empátia szorulni bele...
Ezt az összes kormánytól meg lehetne kérdezni 90 óta.
A CSOK úgy igazságtalan, ahogy van. De akinek lehetősége van rá hülye lenne nem kihasználni. Sok sikert nekik.
További ajánlott fórumok:
- Emelt családi pótlékkal járó kedvezmények
- Családi kedvezmény 2011
- Nyilatkozat a családi kedvezmény érvényesítéséről... Valaki elmagyarázza hogyan kell kitölteni?
- Családi adóalap kedvezmény visszaigényléssel kapcsolatos kérdésben segítenétek?
- Hogyan történik a családi kedvezmény visszaigénylése várandóság esetén?
- UFO kiállítás. Volt valaki gyerekekkel, milyenek a tapasztalatok? Van családi kedvezmény?