Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájas töltelék recept

Csirkemájas töltelék recept

Elkészítési idő 25 perc

A Csirkemájas töltelék hozzávalói:
25 dkg csirke máj ( apró kockára vágva)
2 főtt tojás (apró kockára vágva)
2 zsemle (tejben áztatva)
1 kis mogyoró hagyma
1 kanál mangalica zsír
1 tk majoránna
petrezselyem, só, kevés csirke fűszerkeverék


Csirkemájas töltelék

A Csirkemájas töltelék elkészítési módja:
A hagymát apró kockára vágom, és a zsíron üvegesre párolom, majd ráteszem a kockázott májat, addig párolom, még a leve lefő. A zsemlét villával összenyomkodom, sózom rászórom az összevágott petrezselymet, majd hozzáadom a puha májat. Végül a kockázott tojást, kevés csirkés fűszer keveréket, megszórom a majoránnával, óvatosan keverjük össze, és tölthetjük az előre elkészített húsokba. Nekem 5 csirke comb töltéséhez elég lett, de több hús esetén emeljük az alapanyagot is! Egészségetekre!

Ne pirítsuk túl a májat, mert megkeményedik sütéskor!


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájas töltelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook