Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel recept

Mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel recept

Elkészítési idő 40 perc

A Mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel hozzávalói:
1 közepes cukkini
1 kis csomag mozzarella sajt
1 tojás, só, liszt, panír morzsa ,citromlé
zsiradék a sütéshez
1 csomag/4db/ hűtött tavaszi tekercs, húsos vagy zöldséges.


Mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel

A Mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel elkészítési módja:
A cukkinit átmosom, és leszeletelem legalább 20 db vékony cukkinit kapjunk, besózom, megcsepegtetem kevés citromlével, és fél órát pihentetem. A sajtot hosszába ketté vágom, és 10 db-ot formázok. A cukkinit lecsepegtetem, és T formába helyezve, ráteszek egy kis sajtot belehajtogatom, meg , tűzöm egy fogpiszkálóval, és panírozom, majd a zsiradékban kisütöm. Papírtörlőre helyezem. A hűtött tavaszi tekercset, magas falú lábasban bő zsiradékban/ olajban/ kisütjük. 15 percig szokom, de legyünk óvatosak, mert eléggé fröcsköl a hűtés miatt, többször forgassuk, hogy rendesen át sűljön, ezt is papír törlőre helyezem. Mielőtt neki állunk az evésnek, a fogpiszkálót távolítsuk el! Jó étvágyat!

A tavaszi tekercs, salátákkal is nagyon finom!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A mozzarellás rántott cukkini, tavaszi tekerccsel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook