Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgaborsóleves kolbásszal recept

Sárgaborsóleves kolbásszal recept

A Sárgaborsóleves kolbásszal hozzávalói:
25 dkg sárgaborsó átmosva, áztatva
10 dkg vöröshagyma finomra vágva
2 evőkanál olaj
2 csapott teáskanál só
1 csapott teáskanál őrölt bors
2 l +2 dl víz
3 dkg rizsliszt
5 dkg füstölt kolbász kockára vágva


A Sárgaborsóleves kolbásszal elkészítési módja:
A kolbászt és a hagymát az olajon megfuttatjuk, sózzuk, hozzákeverjük a sárgaborsót, felengedjük a vízzel, és puhára főzzük.
A rizslisztet elhabarjuk a 2 dl vízben, és a főtt sárgaborsóhoz adjuk.
Összemixeljük és a borssal fűszerezzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2017. nov. 11. 07:44

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook