Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Majoránnás sült kacsa máj recept

Majoránnás sült kacsa máj recept

Elkészítési idő 35 perc

A Majoránnás sült kacsa máj hozzávalói:
50 dkg kacsa máj
1 ek kacsa zsír
1 ek mangalica zsír
Magyaros fűszerkeverék, majoránna
tetszés szerint só,
A fűszerkeverék sós!


Majoránnás sült kacsa máj

A Majoránnás sült kacsa máj elkészítési módja:
A májat átmosom, ha kell letisztítom, majd a fűszerkeverékkel jól megszórom( én egy kanállal használtam a májhoz) 1 órát pihentetem, de többször átforgattam. A zsiradékot magas falú serpenyőben felmelegítem, majd beleteszem a májat, óvatosan átkeverem, és lassú tűznél átsütöm, fedő alatt, tűpróbát végzek, és megszórom majoránnával, még 5 percig sütöm. Fokhagymát nem használtam, mert a fűszerkeverék tartalmazott! Jó étvágyat!


Kategória: Húsételek receptjei


A majoránnás sült kacsa máj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook