Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkecomb remoskában sütve recept

Csirkecomb remoskában sütve recept

A Csirkecomb remoskában sütve hozzávalói:
4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma


köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs


Csirkecomb remoskában sütve
Nem kell alá víz, mert van elég a húsban. :( Olaj se kell, mert zsiradék is van a húsban.

A Csirkecomb remoskában sütve elkészítési módja:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal. Kb. 40-50 percig sütöm. Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.

A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.

Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkecomb remoskában sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook