Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bakonyi burgonyás aprópecsenye recept

Bakonyi burgonyás aprópecsenye recept

A Bakonyi burgonyás aprópecsenye hozzávalói:
40 dkg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg kifejtett zöldborsó
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 csomó petrezselyem
2 evőkanál olaj

őrölt bors
köretnek:
60 dkg burgonya
a sütéshez olaj


A Bakonyi burgonyás aprópecsenye elkészítési módja:
A megmosott húst kis kockákra vágjuk, és az olajban hirtelen megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát, a kifejtett zöldborsót meg a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot.
Sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a zúzott fokhagymával meg a finomra vágott zöldpetrezselyemmel és lefedve kis lángon puhára pároljuk.
Közben a meghámozott burgonyát kockákra vágjuk, olajban szép pirosra sütjük, majd összekeverjük a raguval.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2017. jún. 17. 08:04

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook