Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel recept

Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel recept

A Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel hozzávalói:
4 csirkemell,
3 friss erős paprika,
1 ek erős paprikapép (Erős Pista),
6 zöldhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 ek citromlé,
2 ek vágott petrezselyemlevél,
1/2 kk őrölt szegfűszeg,
1/2 kk bors,
1 tojás,
1 ek szójaszósz,
liszt,
prézli,
olaj


A Csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel elkészítési módja:
A melleket bőrözzed le, a paprikát és hagymát vágjad finomra, a fokhagymát törjed át. Keverjed össze a paprikát, zöldhagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, szegfűszeget, borsot és citromlevet. Irdaljad a melleket, tömjed a keveréket a vágásokba, majd zárjad azokat fogpiszkálóval. Verjed fel a tojást, keverjed hozzá a szója- és paprikaszószt. A melleket forgassad lisztbe, majd a tojáskeverékbe, végül a prézlibe. Süssed a csirkét olajon, grillen vagy roston, mindkét oldalán készre. Rizzsel, hasábburgonyával, párolt zöldségekkel és salátával tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csípős töltött-rántott csirkemellek párolt zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook