Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Tojás rántva, feltétnek recept

Tojás rántva, feltétnek recept

A Tojás rántva, feltétnek hozzávalói:
4 egész tojás
kevés étolaj
zsemlemorzsa



A Tojás rántva, feltétnek elkészítési módja:
Egy serpenyőbe annyi olajat öntünk, ami éppen ellepi az alját. Szórunk bele zsemlemorzsát, majd beleütjük szépen egymás mellé a tojásokat. Megsózzuk, majd a tojások tetejére is zsemlemorzsát szórunk. Kis lángra tesszük, lassan sütjük, amikor látjuk, hogy az alja szép piros, elválasztjuk a tojásokat annyi db-ra, amennyit beleütöttünk, lapáttal óvatosan megfordítjuk és a másik felét is addig sütjük, míg szép piros nem lesz.

Két személyes adag.

Főzelékekhez feltétnek kitűnő.


Kategória: Tojásételek receptjei


A tojás rántva, feltétnek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook