Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csípős csirke nyárson recept

Csípős csirke nyárson recept

Elkészítési idő 105 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 296 kcal

A Csípős csirke nyárson hozzávalói:
60 dkg csirkemellfilé
0,5dl olívaolaj
1 chilipaprika
1 ek. méz
1 tk. csípős őrölt pirospaprika
bors
2 kaliforniai paprika


A Csípős csirke nyárson elkészítési módja:
1, A csirkehúst csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikát kockákra. Az olívaolajhoz keverjük az apróra vágott chilipaprikát, a mézet, a pirospaprikát és a borsot. 2, Beleforgatjuk a húst és a paprikát, majd egy órára állni hagyjuk. Felváltva nyársra tűzzük és forró grillen, időnként megforgatva kb. 15percig grillezzük.


Kategória: Húsételek receptjei


A csípős csirke nyárson elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook