Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cseréptálas szűzpecsenye recept

Cseréptálas szűzpecsenye recept

A Cseréptálas szűzpecsenye hozzávalói:
2 db szűzpecsenye
2 nagy fej vöröshagyma
25-30 dkg gomba
5-6 nagyobb burgonya
szeletelt szalonna

ételízesítő
bors


A Cseréptálas szűzpecsenye elkészítési módja:
A tál aljára szalonnacsíkokat terítek, erre kockázom a burgonyát, a hagymát, a gombát. Sózom, ételízesítővel is meghintem ízlés szerint. A szűzpecsenyét ujjnyi vastagra felkarikázom, és rárakom a gomba tetejére úgy, hogy mindent betakarjon. Sózom, borsozom, és letakarom a szeletelt szalonnával. 1 óra alatt gyönyörű pirosra sül. Egytálételnek kitűnő, laktató. A burgonyából lehet többet is rakni, ha nagyobb létszámra készül.


Kategória: Húsételek receptjei


A cseréptálas szűzpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook