Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Csicseriborsó lisztes palacsinta /pihepuha mindenmentes, vegán recept

Csicseriborsó lisztes palacsinta /pihepuha mindenmentes, vegán recept


Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csicseriborsó lisztes palacsinta /pihepuha mindenmentes, vegán hozzávalói:
200 gr csicseriborsó liszt
70 gr tápióka keményítő
Növényi tej /kókusztej, kókusz-rizstej, ki mit szeretet
1 tk sütőpor
1 ek édesítő ízlés szerint /Eritrit vagy xilit /
3 ek olvasztott kókuszzsír,
Aki nem vegán, vagy RegEnorozik, az használhat tisztított vajat (ghít; esetleg zsírt/kacsazsírt (regenorozóknak)


A Csicseriborsó lisztes palacsinta /pihepuha mindenmentes, vegán elkészítési módja:
Turmixal összekeverem a hozzávalókat, A zsiradékból 2 evőkanálnyitteszek bele. Palacsinta tészta állagig higítom. majd egyesével kisütöm kb. 12-14 db palacsinta lesz belőle. (

Aki RegEnorozik, az xilit helyett eritritet v. 1: 4 édesítőt használjon, illetve a kókuszzsír helyett ghít/zsírt, amit szeret.
Szilikon ecsettel vékonyan megkenem a teflont egy pici zsiradékkal - minden palacsinta előtt, így még puhább lesz a palacsinta.

Másnap, v. hidegen letakarva mikróban melegítem.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A csicseriborsó lisztes palacsinta /pihepuha mindenmentes, vegán elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook