Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Lilikém bent van a jó hűvös szobában /legalább is most még jó hűvös van/ és játszik egy övvel.
Kikötöm neki, és annak morog, vicsorog, és nem nyugszik amíg ki nem oldja, azután hozza oda, hogy megint kössem ki.
Késő délután meg jön a strandolása.Kiteszem a kádját most, nem sok vízzel, napközben jól meg melegszik, aztán délután ugra-bugra, prüszkölés a vízben, minden van.
Nuci, Csibi! Ne is gyertek ki a hűvös lakásból ha nem muszáj. Nekem már most borzasztó melegem van.
Az én kutyumnak esze ágában sincs felcserélni a jó kis hűvös lakást az udvarra. :))
Szia !
Látom megint nem figyeltem oda, mert a lányom oldalára léptem be, megnézni mikor lesz dominóra, mert ha van, akkor az övét vettem volna fel előbb.
Na már most ha ott voltam, beleolvastam a fórumba, és persze, írtam is. :))))))))))))))))))
Nuszikám ma, aztán nagyon bújjál el a meleg elől, vigyázz magadra nagyon !
Szia Drága Bongyika!!!!:-))
Én is engedem le a redőnyöket máris, mert ez szörnyű ami már van, hát még ami jön...
Lilike hogy viseli????
Szép jó reggelt !
Már a madarak sem csicseregnek, pedig még ilyenkor hallom máskor csivitelni őket máskor.
Biztosan elbújtak a nagy meleg elől, hajnalban még jó kedvük volt.
Talán ma tetőzik a hőség.
Nemsokára jönnek az unokák, de nem is megyünk ki az udvarra egy percet sem azt hiszem játszani.
Szép, derűs, jókedvű, kellemes napot kívánok Mindenkinek !
Neked is! Jó munkát:)
Azt hiszem ebben a sorrendben jó lesz:)
Most viszont már elköszönök, mert a fennti tevékenységeim (kávézás, vasalás, ágyazás, viráglocsolás) elvégezve és pörgök lefelé, hogy mielőbb indulhassak. Katica sajna így is te fogsz előbb indulni. Én nem vagyok elég gyors és hatékony, hiába kelek korán. :( :) nem is tudom melyik jel legyen. :)))) Még vár a mosogatás, hajmosás és még egy kis viráglocsolás. :))
Vigyázzatok nagyon magatokra! Legyen szép a napotok! Jó munkát! puszi nektek.
én lefeküdtem, csak olyan meleg volt, nem tudtam aludni....
azt írja a horoszkópom, hogy ma ne fecsegjek sokat.....:-))))
kb 1 órakor aludtam el és 4- kor már felébredtem...-(((
jó volna még egy kicsit aludni, de ilyenkor már nem megy.....